وی با اشاره به مزایای اقتصادی افزایش کشتهای گلخانهای در استان، گفت: ایجاد یکهراز هکتار گلخانه در قم، میتواند معادل کل کشاورزی استان درآمدزایی در پی داشته باشد و این مسالهای است که لزوم توجه هر چه بیشتر به این بخش را نشان میدهد.
وی ادامه داد: توسعه کشتهای گلخانهای از اصول راهبردی بخش کشاورزی استان است و مسئولان در سایر بخشها باید با شناخت مزایای آن، از کشاورزانی که برای ایجاد گلخانه و تولید محصول با این روش اقدام میکنند، حمایت لازم را به عمل آورند.
سلامیگفت: با توجه به محدودیتهای منابع آبی در استان، کشتهای گلخانهای بهترین ظرفیت را برای کاهش استفاده از آب برای تولید محصولات کشاورزی ایجاد میکند که باید از این امکان به بهترین نحو ممکن استفاده و امور مرتبط با فعالیت در این بخش را تسهیل کرد.
وی افزود: ایجاد هر هکتار گلخانه بر اساس اصول استاندارد میتواند معادل ۱۰۰ هکتار زمین معمولی بهرهوری کار در بخش کشاورزی را افزایش دهد، بنابراین گسترش کشتهای گلخانهای در قم، تاثیر چشمگیری در افزایش فرصتهای شغلی و سطح تولید محصولات بخش کشاورزی استان خواهد داشت.
بیش از ۱۴ هزار بهرهبردار در زمینه تولید محصولات کشاورزی در قم فعال هستند، همچنین میزان متوسط تولید بخش کشاورزی این استان در سال ۸۵۰ هزار تن در زمینهٔ محصولات زراعی، باغی، دامی، شیلات و گلخانهای است.
لینک مطلب: | http://javaneparsi.ir/News/item/31950 |