وی با بیان اینکه اگر فقر امروز را با فقر چهل سال گذشته بخواهیم مقایسه کنیم کاملاً متوجه میشویم که بسیار تفاوت کرده و از چهل درصد به ۹درصد رسیده است، افزود: راهبردهای فقرزدایی باید متفاوت باشد چراکه فقر فعلی فقر مالی و فقر فرهنگی است و ابعاد پیچیدهای دارد پس باید با سازوکار قوی و متفاوت عمل کرد.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان قم اظهار کرد: امروز عمق فقر به جایی رسیده است که برخی خانوادهها مشکلات مالی خودشان را فراموش کردهاند و مشکل اساسی آنها ناهنجاری های جامعه شده که مشکلات خانوادگی را به وجود آورده است به همین علت باید علاوه بر حمایتهای مالی به خانوادهها، اقدامات مشاورهای هم در دستور کار است.
وی ادامه داد: ما هنوز با گفتمان و تفکر امام راحل در باب محرومین فاصله زیادی داریم؛ امام خمینی (ره) جهان مستضعف را تبدیل به یک جهان قدرت کرد و موجب خیزشهای جهانی مستضعفین شد.
مسعودیان راد تصریح کرد: استان قم احتیاج به یک توسعه متوازن دارد؛ قم همانطورکه در بُعد فقاهت در اوج است، در بُعد اقتصادی و اشتغالزایی هم باید در اوج باشد و فعالیتهای توانمندسازی مالی مردم با جدیت دنبال شود.
وی در پایان اضافه کرد: آنچه که ما در استان قم با آن مواجه هستیم، وجود ظرفیتها و سرمایههای بزرگ خیرین است، روحیه کمکرسانی و دستگیری از افراد محروم در قم به شدت موج میزند.
لینک مطلب: | http://javaneparsi.ir/News/item/31975 |