وی معرفی مستمر موزه فاطمی در فضای مجازی، هماهنگی و تعامل خوب با اداره روابط بین الملل حرم مطهر، ارتباط گیری با گروه های گردشگری، تورلیدرها و آژانس های مسافرتی قم از سوی اداره موزه آستان در کنار تسهیل حضور گردشگران خارجی در ایران و قم در دولت جدید را از عوامل افزایش بازدید کنندگان غیرایرانی و توریست ها برشمرد.
رئیس اداره موزه فاطمی فراوانی بازدید توریست ها در سه ماه اخیر را حدود ۵۵۰ نفر اعلام کرد و افزود: در سه ماهه اخیر از قاره های اروپا و آسیا توریست داشتیم و بیشترین حضور توریست ها در این موزه از کشور ترکیه به تعداد ۲۵۰ نفر بود که در قالب چند گروه گردشگری انجام گرفت.
وی ادامه داد: علاوه بر ترکیه، حدود ۳۰۰ نفر نیز از کشورهای لبنان، عراق، پاکستان، هندوستان، تانزانیا، اتریش، یونان، آلمان، تایلند و آمریکا از موزه فاطمی بازدید داشتند.
مشکاتی تصریح کرد: بازدید سفرای آلمان، اتریش و تایلند در ایران، اسقف یونان، بازدید گروهی رئیس دانشگاه قفقاز به همراه رؤسای برخی مراکز علمی و اندیشکدههای ترکیه و مسئولان مراکز موزه ای و اسنادی شهر کربلا از بازدیدهای ویژه موزه فاطمی در این مدت بود که با روایتگری متناسب راویان موزه فاطمی همراه بود.
وی ادامه داد: یکی از دلایل اشتیاق توریست های مسلمان و غیرمسلمان به بازدید از موزه فاطمی بازچیدمان و چینش موضوعی و تخصصی اشیاء و آثار این موزه قدیمی است که در سال گذشته رقم خورده است.
رئیس اداره موزه آستان مقدس بانوی کرامت افزود: چیدمان جدید آثار تاریخی و هنری موزه فاطمی با الگوی موزه «محتواگرای توحیدمحور» صورت گرفته که برای همه بازدیدکنندگان از موزه از سراسر ایران و جهان با هر دین، آیین، مذهب، فرهنگ و قومی که باشند، پیام ها، درس ها و داده های ویژه ای در خود جای داده است و راویان موزه به تناسب مخاطبان روایت متفاوتی را ارائه می دهند.
وی گفت: بازدید کننده علاوه بر حظ بصری و تفریحی و انتظاری که از مشاهده آثار موزه ای دارد؛ با اهداف سفر تمدن ساز بانوی کرامت از مدینه به قم و پیشینه معماری، فرهنگی و خدماتی بارگاه فاطمی و نیز با بسیاری از مفاهیم و آموزه های اسلام و تشیع به صورت منسجم و هدفمند بر بستر سناریو و روند چیدمان در تالار عترت موزه فاطمی آشنا می شود.
مشکاتی اظهار امیدواری کرد که با سلسله برنامه ها و اقداماتی که در راستای معرفی روز افزون موزه فاطمی به عنوان اولین موزه عمومی ایران و یکی از غنی ترین و متنوع ترین موزه های اسلامی، در حال انجام است و با اجرای طرح ها و ارتباطاتی که در راستای جذب توریست و بازدیدکننده خارجی در دست داریم؛ شاهد حضور حداقل ۱۰ درصد از گردشگران خارجی قم در موزه فاطمی باشیم.
وی اضافه کرد: ساعات بازدید از موزه فاطمی همه روزه از شنبه تا پنجشنبه از ساعت ۸ تا ۱۶:۳۰ و جمعهها از ساعت ۹ تا ۱۶:۳۰ است و علاقهمندان برای بازدید از موزه فاطمی می توانند در این ساعات به میدان آستانه، جنب درب یک حرم مطهر بانوی کرامت مراجعه کنند.
رئیس اداره موزه فاطمی گفت: علاقه مندان می توانند برای تهیه بلیت اینترنتی باید به وبگاه قم تیکت به نشانی www.qomticket.com مراجعه و در بخش بلیت موزه های قم روی گزینه موزه فاطمی رفته و بر روی گزینه انتخاب بلیت کلیک، سپس با انتخاب نوع و تعداد بازدید مبلغ بلیت را پرداخت و بلیت اینترنتی و پیامک تأیید را دریافت کند و هر بلیت تا سه ماه اعتبار خواهد داشت.
وی خاطرنشان کرد: کانال موزه فاطمی به آدرس haramqom_museum@ در پیام رسان ایتا و اینستاگرام برای معرفی آثار و ارائه محتواهای مختلف در دسترس عموم علاقهمندان است.
لینک مطلب: | http://javaneparsi.ir/News/item/32025 |