وی با بیان اینکه سالانه افزون بر ۲۰ میلیون زائر و مسافر وارد شهر قم میشوند، ادامه داد: ماندگاری زائران ورودی به قم به دلیل ضعف در زیرساختهای اقامتی، گردشگری و خدماتی بین ۵ تا ۷ ساعت است.
شهردار قم با بیان اینکه دستگاههای اجرایی بهرغم خدماتی که ارائه میدهند، سهمی از حجم بالای مسافر و زائر ورودی به قم ندارند، عنوان کرد: قم نتوانسته بهصورت نهادینه برای زائر برنامهریزی کند که یکی از عوامل مهم آن عدم اختصاص بودجههای لازم در این خصوص بوده است.
وی با تأکید بر عقبماندگیهای ادواری قم در حوزه حملونقل اظهار داشت: یکی از اولویتهای مهم مجموعه مدیریت شهری در شرایط کنونی تلاش در راستای افزایش ماندگاری زائران ورودی به این شهر است.
دکتر سقائیاننژاد اضافه کرد: برای افزایش ماندگاری زائران و مسافران در قم طی سالهای گذشته ۱۷ پروژه تفریحی، فرهنگی و ورزشی به بهرهبرداری رسیده و ۱۱ پروژه جاری دیگر نیز مراحل عمرانی خود را سپری میکنند.
شهردار قم با اشاره به برنامه شهرداری برای افزایش ماندگاری مسافران در قم به دو روز، خاطرنشان کرد: با تأمین زیرساختهای لازم و افزایش ماندگاری مسافران، اقتصاد شهری پویاتر از گذشته خواهد شد.
سقائیان نژاد اظهار کرد: دسترسی آسان زائران به حرم مطهر و مسجد مقدس جمکران از بحثهای محوری شهرداری قم در سال ۱۴۰۱ است.
لینک مطلب: | http://javaneparsi.ir/News/item/32743 |