معاون فرهنگی ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان همدان اظهار داشت: برنامه های ستاد احیا چهار لایه مخاطب دارد که شامل عموم مردم، آمران به معروف و ناهیان از منکر تشکل ها، شورای امر به معروف محلات، مساجد و دیگر بخش ها و دستگاه های حاکمیتی است.
حجت الاسلام عسگری با بیان اینکه ۱۲ سرفصل کاری برای ستاد امر به معروف در نظر گرفته شده است، گفت: نظارت بر روند اجرای برنامه ها و سیاست های کلی ستاد احیا، به روز رسانی آنها و بازخورد گیری از سطح جامعه مهمترین آنها است.
وی ادامه داد: ۱۶ راهبرد مشتمل بر ۸۱ عملیات برای ستاد احیا پیش بیش شده که اولویت معاونت علمی و آموزشی ستاد احیای امر به معروف، هدف اش ترویج این فرهنگ است.
معاون فرهنگی ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان همدان افزود: در فضای آموزش با توجه به وجود اختلاف نظر و ضرورت ایجاد یکپارچه سازی در این زمینه ، ستاد مرکز بر اساس منویات رهبری فرزانه انقلاب و اندیشه های شهید مطهری محتوا هایی آماده ارائه کرده است.
حجت الاسلام عسگری تصریح کرد: به همسان سازی و یکپارچه کردن عملیات های جریان ساز یک شورا، وحدت رویه در تبلیغات رسانه و محیطی، تهیه محتوا مناسب با رویکرد مدیریت و مهندسی افکار عمومی در مسیر صحیح در دستور کار است.
وی از راه اندازی خبرگزاری تخصصی امر به معروف و نهی از منکر در سالجاری خبرداد و گفت: راه اندازی رسانه تخصصی بر اساس سیاست های کلی ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر دنبال می شود.
مدیرکل دفتر امور اجتماعی استانداری همدان نیز گفت: برنامههای های ستاد در ۶ سال گذشته به صورت هیاتی بوده اما هم اینک این برنامه ها مدون شده است.
«غلامرضا فریدونی» اضافه کرد: قرارگاهی به فرماندهی سردار سپهر در تهران در زمینه عفاف و حجاب تشکیل شده است هر چند وضعیت همدان در این باره مناسب است.
وی تاکید کرد: با وجود مناسب بودن وضعیت حجاب در استان همدان اما نباید به این موضوع بسنده کرد باید در کنار جلوگیری از تسری و شیوع بدحجابی نسبت به ارتقای فرهنگ عفاف و حجاب تلاش شود.
فریدونی اظهار داشت: در حوزه قرارگاه عفاف و حجاب معتقد به بهره گیری از توان گروه های جهادی بوده البته می توان از توان تشکل های مردمی هم استفاده کرد.
لینک مطلب: | http://javaneparsi.ir/News/item/33516 |