وی افزود: در کنار این موضوع، توجه به اتمام طرحهای نیمه تمام صنعتی به خصوصی واحدهایی که فرآیند ساخت آنها، پیشرفت فیزیکی بالای ۶۰ درصد دارد به جد در دستور کار سازمان صنعت، معدن و تجارت استان است تا با حمایت از سرمایهگذاران روند فعالیت تولیدی در آنها هرچه سریعتر آغاز شود.
وی ادامه داد: درحال حاضر ۳۲۹ طرح صنعتی با پیشرفت فیزیکی بالای ۶۰ درصد در استان قم موجود است که بهرهبرداری از آنها علاوه بر گسترش ظرفیتهای اقتصادی استان در بخش تولید، میتواند برای ۱۰ هزار و ۵۰۰ نفر به صورت مستقیم فرصت شغلی ایجاد کند.
ابدالی با اشاره به برنامههای حمایتی تدوین شده همچون پرداخت تسهیلات به سرمایهگذاران واحدهای نیمه تمام صنعتی موجود در قم برای فعالسازی هرچه سریعتر این واحدها، گفت: برای راهاندازی این واحدها تاکنون ۶۹ هزار میلیارد ریال سرمایهگذاری انجام شده اما برای اتمام این طرحها همچنان به ۴۶ هزار میلیارد ریال دیگر نیز نیاز است.
وی تاکید کرد: برای توسعه فعالیتهای صنعتی در قم به موضوع ظرفیتهای محیط زیستی توجه ویژهای داریم و در همین راستا در مساله جذب سرمایهگذاران علاقهمند به فعالیت تولیدی در این استان، از حضور طرحهای صنعتی پاک، پیشرفته و کمآببر استقبال میکنیم.
در بخش صنعت قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمودآباد، درودگران، فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است که هر کدام از آنها موقعیت ممتازی برای توسعه سرمایهگذاری، تولید و اشتغال دارد.
لینک مطلب: | http://javaneparsi.ir/News/item/34280 |