وی ادامه داد: ۵۵ نفر شامل دامپزشک، ناظر بهداشتی و ناظر شرعی در قالب اکیپهای ثابت و سیار از ساعت ۶ صبح تا ۱۴ فعال خواهند بود.
رئیس نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی قم عنوان کرد: شهروندان در صورت درخواست برای نظارت بر کشتار دام میتوانند با شماره تلفن ۱۵۱۲ تماس حاصل نمایند تا دامپزشکی نسبت به اعزام اکیپ اقدام نمایند.
وی بیان کرد: در روز عید قربان سال گذشته ۴ هزار و ۵۰۴ راس دام در کشتارگاههای دام و سایر جایگاهها ذبح شد و ۲ تن انواع لاشه دام ضبط و از چرخه مصرف خارج شد.
مرعشیان افزود: از این تعداد، سه هزار راس دام معادل ۶۷ درصد در کشتارگاهها، سالن کشتار مسجد جمکران و بهزیستی کشتار و ۳۳ درصد نیز در مناطق مختلف شهر ذبح شد.
وی با تاکید بر تشدید نظارتهای بهداشتی نسبت به کشتار دام در عید قربان، گفت: در حال حاضر بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در کل کشور ابتلا و تلفات دارد، در استان قم نیز یک مورد فوتی گزارش شد که این فرد از استان مرکزی برای درمان به قم آمده بود.
رئیس نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی قم تاکید کرد: شهروندان برای پیشگیری از ابتلا به این بیماری باید گوشت را ۲۴ ساعت و آلایش دامی را ۴۸ ساعت در دمای یخچال نگهداری کنند.
وی خاطرنشان کرد: تمام اقدامات برای تایید سلامت دامهایی که از کشتارگاههای دام در روز عید قربان خارج میشود، انجام خواهد شد.
حضور ناظران ذبح شرعی در کشتارگاه های ثابت و سیار
حجتالاسلام حمیدرضا سجادی، نماینده دفتر ولیفقیه در دامپزشکی قم نیز در ادامه این جلسه گفت: در کشتارگاه پرتو یک ناظر شرعی، در کشتارگاه طیب گوشت پارسا ۲ ناظر و در کشتارگاه بهاران نیز یک ناظر شرعی فعالیت میکنند.
وی افزود: ناظران شرعی در روز عید قربان همراه اکیپهای ثابت و سیار برای نظارت بر ذبح شرعی دام حضور دارند.
لینک مطلب: | http://javaneparsi.ir/News/item/34834 |