وی ادامه داد: برای نخستین بار، رویکرد اجرای پروژه ها، براساس مدیریت جامع محور بود و قرار بر این شد در ۶۲۷ حوزه آبخیز در شهرستان های کشور، فعالیت ها به شکل کامل انجام شود.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری قم با اشاره به اینکه در کنار فعالیت ۶۲۷ حوزه آبخیز، اقدامات ترویجی و مستندسازی هم مدنظر بوده است، گفت: برنامه های ترویجی از شش ماه قبل شروع شده و ۱۴ روستای هدف مدنظر است.
وی ابراز داشت: برنامه های آموزشی و ترویجی و ساختارسازی اجتماعی برای مراقبت از ظرفیت های منابع طبیعی شکل گرفته است.
سجادی با اشاره به شکل گیری تشکل هایی برای کمک به بهبود وضعیت منابع طبیعی و به مشارکت گرفتن مردم در اجرای فعالیت ها، بیان داشت: از محل اعتبار صندوق توسعه ملی، حدود ۱۲ میلیارد تومان ابلاغ اعتبار به اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری قم صورت گرفته است.
وی اضافه کرد: این اعتبار در قالب پروژه های مختلف از جمله علمیات کنترل سیلاب و آبخوان داری در حوزه های آبخیز محمودآباد نیزار، علی آباد و چاله گنبد، خدیجه خاتون، کبار و وشنوه و منطقه شرق قم تخصیص یافته است که در مجموع ۱۹۰ هزار متر معکب می شود.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری قم افزود: تلاش می کنیم در این پروژه ها با ایجاد بندها و سدهای گابیونی و عملیات پخش سیلاب و احیای پوشش گیاهی، از آب و خاک حفاظت کنیم.
وی خاطرنشان کرد: تاکنون ۶۰درصد پروژه ها اجرا شده است و امیدواریم مابقی پروژه ها تا پایان سال عملیاتی شود.
سجادی در رابطه با بحث توسعه معدن، گفت: درباره توسعه معدن در قم باید بسیار با احتیاط رفتار کرد، چه بستر دریاچه نمک باشد چه مناطق کوهستانی و ظرفیت های خاص غرب و جنوب غربی قم باشد.
لینک مطلب: | http://javaneparsi.ir/News/item/3543 |