وی افزود: با توجه به حجم بالای تولید گوشت قرمز در استان قم، راهاندازی هر گونه کسب و کار در بخش فرآوری این محصولات در قم میتواند درآمد زایی خوبی برای سرمایهگذاران به همراه داشته باشد و سازمان جهاد کشاورزی استان از ورود بخش خصوصی به این عرصه حمایت میکند.
وی ادامه داد: گسترش ظرفیت تولید محصولات دامی و همچنین فراهم کردن زمینه فرآوری این محصولات در سطح وسیع، عامل مهمی برای ارتقا امنیت غذایی استان است که در همین راستا تعداد واحدهای صنایع تبدیلی و غذایی در قم، افزایش قابل ملاحظهای خواهد یافت.
حاجی رضا گفت: سازمان جهاد کشاورزی قم علاوه بر مساله تولید و فرآوری محصولات دامی، به دنبال ایجاد شبکههای توزیع منسجم این محصولات در مناطق مختلف استان است تا نیاز مردم در این بخش با سهولت بیشتر و قیمت مناسبتر به دست مردم برسد.
بیش از ۱۴ هزار بهرهبردار در زمینه تولید محصولات کشاورزی در قم فعال هستند، همچنین میزان متوسط تولید بخش کشاورزی این استان در سال ۸۵۰ هزار تن در زمینهٔ محصولات زراعی، باغی، دامی، شیلات و گلخانهای است.
بیشتر بهرهبرداران بخش کشاورزی قم را روستاییان استان تشکیل میدهند بهنحویکه کشاورزی بهتنهایی حدود ۵۰ درصد اشتغال روستاییان در بخشهای مختلف استان را به خود اختصاص دادهاست.
لینک مطلب: | http://javaneparsi.ir/News/item/36329 |