وی، تعداد جای پارک در سطح شهر را در حدود ۶ هزار پارک اعلام کرد و افزود: این ظرفیت برای شهر قم بهعنوان شهری ملی و مذهبی ناکافی بوده و ما علاوه بر تأمین پارکینگ موردنیاز شهر باید نیاز مسافران و زائران را نیز رفع کنیم.
معاون حملونقل و ترافیک شهرداری قم تصریح کرد: با توجه به مطالعات جامع حملونقل و ترافیک، شهر قم به بیش از ۱۰ هزار جای پارک نیاز دارد و بر اساس ۶ هزار جای پارک موجود به ۴ هزار جای پارک دیگر نیاز داریم.
وی، تعداد جای پارک پیشبینیشده برای سال ۱۴۰۱ را در حدود ۱۲۰۰ جای پارک عنوان و خاطرنشان کرد: با توجه به محدودیت بودجه و امکانی که برای ما در نظر گرفتهشده امسال میتوانیم عددی در حدود ۱۲۰۰ جای پارک را در سطح شهر تأمین کنیم.
طبیبی با دعوت از بخش خصوصی در ساخت پارکینگ ادامه داد: برای ساخت ۴ هزار جای پارک موردنیاز شهر لازم است در کنار استفاده از ظرفیتهای شهرداری از کمکهای بخش خصوصی نیز استفاده کنیم.
وی، اولویت شهرداری را در ساخت پارکینگ در هسته مرکزی شهر دانست و بیان کرد: مناطق ۳، ۱،۷ و ۴ در اولویت بوده و سپس مناطق ۲ و ۶ و در مرحله سوم مناطق ۵ و ۸ در اولویت قرار دارند.
معاون حملونقل و ترافیک شهرداری قم از اعلام فراخوان برای ساخت پارکینگ در لکههای خالی در سطح شهر خبر داد و افزود: لکههای خالی در سطح شهر بهصورت موقت برای پارکینگ مورداستفاده قرار میگیرند تا برای ساخت پارکینگهای طبقاتی برنامهریزیهای لازم انجام شود.
وی از لزوم ساخت پارکینگ مکانیزه در بلوار شهید سلیمانی خبر داد و گفت: امیدواریم با توافق با شرکت آب منطقهای قم، بتوانیم یک پارکینگ مکانیزه در بلوار شهید سلیمانی بسازیم.
لینک مطلب: | http://javaneparsi.ir/News/item/36334 |