او ادامه داد: برخی روستاها از نظر اینترنت آنتن دهی ضعیف دارند از این رو از آنها بازدید کردیم و مشخص شد در تعدادی از روستاها نیز آنتن دهی وجود ندارد و در برخی سرعت اینترنت پایین است.
مدیرکل امور روستایی و شوراهای استانداری قم مشکلات مذکور را مربوط به اینترنت ثابت ذکر کرد و افزود: ۶۹ روستای استان قم در مورد زیرساخت اینترنت ثابت دارای مشکل هستند.
رحیمی افزود: مشکل آنتن دهی اپراتورهای تلفنهای همراه هم در نشستی با حضور مدیرکل ارتباطات استان قم بررسی میشود و در نهایت مشخص خواهد شد که هر روستا برای تقویت اینترنت ثابت و همراه چقدر اعتبار نیاز دارد تا برای حل مشکل از بودجه استانی، ملی و سفر رئیس جمهور استفاده شود.
مدیرکل امور روستایی و شوراهای استانداری قم افزود: تعداد روستاهای بالای ۲۰ خانوار استان که گاز نداشته باشند بسیار کم است و در مورد روستای امامزاده اسماعیل نیز بررسی لازم صورت میگیرد تا اعتبار مورد نیاز را در قالب سفر رئیس جذب کنیم و با فاز بندی مختلف، طرح گازرسانی این روستا نیز انجام شود.
او دیگر مشکلات زیر ساختی روستاهای استان قم که باید در سفر دور دوم رئیس جمهور مورد بررسی قرار گیرد را در حوزه آب، برق، گاز و برخی طرحهای مرتبط با بنیاد مسکن عنوان کرد و گفت: ۱۰۰ میلیارد تومان امسال برای توسعه روستایی و ا جرای طرحهای بنیاد مسکن جذب شده است.
مدیرکل امور روستایی و شوراهای استانداری قم یادآور شد: در حال حاضر در حوزههای مختلف زیرساختی در حال برآورد بودجه مورد نیاز برای رفع مشکلات روستایی هستیم تا پیش از انجام سفر رییس جمهور بتوانیم کل بودجه مورد نیاز را احصا کنیم.
استان قم که سه شهرستان قم، جعفرآباد و کهک و سه بخش قنوات، مرکزی و سلفچگان را دارد دارای ۱۸۷ روستا است.
لینک مطلب: | http://javaneparsi.ir/News/item/37586 |