وی افزود: ما برای نظارت هر چه مطلوبتر بر وضعیت توزیع کالاهای اساسی و سایر اقلام مورد نیاز مردم در بازار، علاوه بر استفاده از بازرسان و کارشناسان دستگاههای اجرایی به مشارکت فعال شهروندان و تشکلهای مردم نهاد نیز در این رابطه نیاز داریم تا سطح کنترل خود را در این بخش افزایش دهیم.
وی همچنین با اشاره به جمعیت قابل توجه ساکن در قم و همچنین مسافر پذیر بودن این استان، ادامه داد: این شرایط باعث شده تا بحث مدیریت تامین کالاهای اساسی و تنظیم بازار قم همواره مسالهای مهم و اساسی پیشروی دستگاههای متولی آن باشد و ما در این زمینه تمام تلاش خود را برای تامین مایحتاج مردم به کار گرفتهایم.
رییس سازمان جهاد کشاورزی قم گفت: در بحث تنظیم بازار، مهمترین عامل آرامش مردم است و در همین رابطه تلاش خواهیم کرد در توزیع کالاهای اساسی از مباشران قابل اعتماد و پرتلاش استفاده کنیم و اگر هم در مواقعی افرادی در این بخش به وظیفه خود درست عمل نمیکنند، تغییرات لازم را بهعمل آوریم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به این که تامین امنیت غذایی مردم مهمترین هدف سازمان جهاد کشاورزی قم است، تاکید کرد: افزایش سطح تولید محصولات کشاورزی و دامی استان را با استفاده از دانش روز و تجهیزات جدیدی که وارد حوزه کشاورزی شدهاند، دنبال میکنیم.
بیش از ۱۴ هزار بهرهبردار در زمینه تولید محصولات کشاورزی در قم فعال هستند، همچنین میزان متوسط تولید بخش کشاورزی این استان در سال ۸۵۰ هزار تن در زمینهٔ محصولات زراعی، باغی، دامی، شیلات و گلخانهای است؛ بیشتر بهرهبرداران بخش کشاورزی قم را روستاییان استان تشکیل میدهند بهنحویکه کشاورزی بهتنهایی حدود ۵۰ درصد اشتغال روستاییان در بخشهای مختلف استان را به خود اختصاص دادهاست.
لینک مطلب: | http://javaneparsi.ir/News/item/38766 |