وی همچنین به بخشی از اهداف برگزاری این جشنواره کرد و گفت: «کمک به تقویت کمی و کیفی تجاریسازی ایدهها و طرحهای نوآورانه و فناورانه»، «معرفی شرکتهای دانشبنیان و محصولات و خدمات آنها با بهرهگیری از ابزار رسانه و فیلم»، »زمینهسازی توسعه بازار داخلی و خارجی محصولات دانش بنیان و جذب سرمایه گذاران داخلی و خارجی» و «معرفی بهتر فرایند توسعه و تجاریسازی فناوریها به عموم جامعه با بهرهگیری از ابزار رسانه و فیلم» از مهمترین اهداف این جشنواره به شمار میرود.
رئیس پارک علم و فناوری قم افزود: بسیاری از آثار این جشنواره با محوریت تولید، اشتغالآفرینی، معرفی شرکتهای دانش بنیان و محصولات آنان تولید شده است.
رهسپار فرد همچنین از ارسال ۳۱۷ اثر از ۲۴ استان به دبیرخانه جشنواره فیلم کوتاه فناوری و نوآوری خبر داد و گفت: بعد از پایش اولیه، ۲۸۱ اثر در دبیرخانه دائمی جشنواره به ثبت رسید و طی امروز و فردا نیز بنا به درخواست متعدد پارکهای علم و فناوری کشور پذیرای آثار خواهیم بود.
وی از انتخاب اعضای «هیئت انتخاب» و «هیئت داوران» جشنواره ملی فیلم کوتاه فناوری و نوآوری خبر داد و گفت: دکتر مجید اسماعیلی مدیرعامل موزه سینما و تهیهکننده و فیملنامهنویس شناخته شده کشورمان که بسیاری از مردم او را به عنوان داور برنامه «عصر جدید» میشناسند، به عنوان دبیر علمی جشنواره حضور خواهد داشت.
رئیس پارک علم و فناوری قم همچنین از برگزاری دو کارگاه آموزش فیلمسازی به صورت حضوری و مجازی طی روزهای ۹ و ۱۰ دیماه خبر داد و گفت: تلاش میشود دو کارگاه دیگر نیز طی روزهای منتهی به اختتامیه برگزار شود.
رهسپار فرد در پایان از برگزاری مراسم اختتامیه اولین جشنواره ملی فیلم کوتاه فناوری و نوآوری در روز پنجشنبه ۲۲ دیماه خبر داد و گفت: فیلمهای منتخب جشنواره نیز با همکاری ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم طی روزهای ۲۱ و ۲۲ دیماه اکران میشود.
لینک مطلب: | http://javaneparsi.ir/News/item/39094 |