رئیس مرکز بهداشت افزود: در این بازدید ها ضمن انجام نمونه برداری از 84 مورد مواد غذایی مشکوک و 1181 مورد کلرسنجی و کنترل کیفی آب شرب، تعداد تعداد 199 اخطاریه بهداشتی صادر و 18 واحد صنفی متخلف پلمب و از ادامه فعالیت آنها جلوگیری بعمل آمد که در این بین 6 قلیانسرا و 5 واحد قنادی بیشترین تعداد را به خود اختصاص داده اند.
رئیس مرکز بهداشت استان با تاکید بر اهمیت گزارشات مردمی در مورد تخلفات بهداشتی ازطریق سامانه کشوری190 گفت: در این مدت، تعداد 128 مورد شکایت مردمی ارجاع شده به استان قم، توسط کارشناسان مورد پیگیری و رسیدگی قرار گرفته است که بیشترین موارد آن مربوط به صنوف رستوران، کبابی ، نانوایی و سوپرمارکت ها بوده است. وی در همین راستا از شهروندان و زائرین گرامی خواست در صورت مشاهده هرگونه نواقص و یا تخلف بهداشتی جهت پیگیری و نظارتهای دقیق توسط بازرسان مرکز بهداشت مراتب را به سامانه کشوری 190 گزارش نمایند و یا در صورت قطعی سامانه در ساعات اداری با شماره 36701967 با کارشناسان مرکز بهداشت تماس حاصل نمایند.
دکتر محبی اضافه کرد: طرح بسیج سلامت نوروزی از 24 اسفند 1401 با تشدید نظارتهای بهداشتی بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، اماکن عمومی و بین راهی، زائرسراها، هتل ها و مهمانپذیرها و ... آغاز شده است و 14 فروردین پایان یافت ولی به دلیل همزمانی با ماه مبارک رمضان، تشدید نظارتها با تاکید بر رعایت بهداشت در مساجد ، اماکن متبرکه، ایستگاههای صلواتی، قنادیها، مراکز تهیه زولبیا بامیه، کبابیها و حلیم پزیها تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه خواهد داشت.
لینک مطلب: | http://javaneparsi.ir/News/item/41188 |