وی افزود: در سال گذشته پروانه اشتغال به کار معماران تجربی، انبوه سازی، کاردانیهای فنی و مهندسین ساختمان به ترتیب به تعداد 38، 1، 62، 1862فقره وفق ضوابط و مقررات موجود صادر گردیده است. همچنین مجوز فعالیت در حرفههای مرتبط با ساختمان در قالب صدور پروانه اشتغال به کار شرکت های حقوقی اعم از آزمایشگاههای فنی، سازندگان مسکن و ساختمان، شرکتهای طراح و ناظر و مهندسان مشاور به تعداد 172 پروانه صادر شده است.
علیخانی در خصوص دیگر اقدامات انجام شده در سال 1401 توضیح داد: براساس گزارش وضعیت سامانه پروانه های اشتغال به کار مهندسین، کاردان ها و معماران تجربی ساختمان (سپامک)، اداره توسعه مهندسی و نظارت بر مقررات ملی ساختمان اداره کل کل راه و شهرسازی استان قم در سال 1401 رتبه نخست پاسخگویی را در بین استان های کشور به خود اختصاص داد.
به گفته وی، در سال گذشته برای اولین بار در تمامی استان های کشور سه دوره آزمون برای واجدین شرایط اخذ پروانه، ارتقا و صلاحیت جدید در حرفه نظام مهندسی برگزار شد.
علیخانی در پایان خاطر نشان ساخت: سازمان های نظام مهندسی و کاردانی ساختمان موظفند ضمن اطلاع رسانی و بهره گیری حداکثری از سرویس ارائه خدمات غیر حضوری نسبت به اقدامات اولیه فرآیند صدور، تمدید و یا ارتقای پروانه اشتغال به کار اقدام کنند.
لینک مطلب: | http://javaneparsi.ir/News/item/41651 |