وی ادامه داد: با توجه به اینکه قوت غالب در کشور نان است و تولید نان کامل با سبوس ۹۶ درصدی باعث پیشگیری از برخی از بیماریها میشود تلاش داریم در تمامی استانها، تجربیات استان قم در تهیه نان کامل را ارائه کنیم تا پخت نان کامل در کشور رواج پیدا کند.
در ادامه این جلسه داوود امامی، رئیس آکادمی ملی نان ایران هم گفت: در سفر به قم تفاهمنامهای با اداره کل غله استان قم مبنی بر ایجاد آکادمی آموزش نانوایان در قم به امضا رسید.
زهرا عبداللهی، رئیس گروه سیاستهای امنیت غذا و تغذیه دبیرخانه شورای سلامت کشور هم در این جلسه گفت: با سفر به قم و بازدید از سه کارخانه و نانواییهای پخت نان میتوان گفت نانهای تولید شده در واحدهای نانوایی ها با کیفیت است و مردم هم از عرضه این نان استقبال میکنند.
وی افزود:برای اولین بار در کشور واحد تولید آرد کامل به روش آسیاب سنگی در قم فعالیت میکند که با حمایت از صاحبان این کارخانه که با هزینههای هنگفتی اقدام به این فعالیت داشتند میتوان شاهد تولید آرد کامل بود.
سعید محمدی، مدیرکل غله استان قم هم گفت: در حال حاضر ۸۰۰ واحد نانوایی در قم فعال هستند و این جلسات و بازدیدها با هدف ترویج نان کامل برگزار شد که امیدواریم با همکاری مسئولان استانی برای مصرف نان کامل بیش از گذشته در قم فرهنگ سازی شود.
افزایش واحدهای عرضه نان کامل از ۳۰ به ۱۷۰ واحد از مصوبات این جلسه بود.
لینک مطلب: | http://javaneparsi.ir/News/item/42655 |