printlogo


رئیس سازمان جهاد کشاورزی قم:
پرورش ماهیان زینتی در قم ظرفیت خوبی برای اشتغال‌زایی دارد
پرورش ماهیان زینتی در قم ظرفیت خوبی برای اشتغال‌زایی دارد
کد خبر: 43521
رئیس سازمان جهاد کشاورزی قم گفت: پرورش ماهیان زینتی در قم ظرفیت خوبی برای اشتغال‌زایی دارد و در همین رابطه شرایط تولید سالانه هفت میلیون قطعه ماهی زینتی را در این استان فراهم خواهیم کرد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی قم فردا،
محمدرضا حاجی رضا بیان داشت: برای موفقیت در اجرای این برنامه و تحقق اهداف آن، بسترهای لازم برای صادرات ماهیان زینتی تولید شده در استان به بازارهای هدف را ایجاد و با افزایش فرصت‌های کسب درآمد در حوزه پرورش ماهیان زینتی، شرایط خوبی را برای سرمایه‌گذاران در این بخش به وجود خواهیم آورد.
وی با اشاره به این که بخش کشاورزی باتوجه‌به نقش اساسی که در زمینه ارتقا سطح تولید و اشتغال دارد همواره یکی از ارکان مهم توسعه اقتصادی استان است، افزود: بخش کشاورزی قم در حوزه‌های مختلف ظرفیت‌های متعددی برای اشتغال‌زایی دارد که یکی از مهم‌ترین آن‌ها، فعالیت در زمینه پرورش ماهیان زینتی است و به همین دلیل از سرمایه‌گذاران و علاقه‌مندان به راه‌اندازی کسب‌وکار در این زمینه، حمایت خواهیم کرد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی قم گفت: همچنین توسعه هشت‌درصدی ظرفیت تولید شیلات را در دستور کار داریم و در همین خصوص تا پایان سال جاری بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ تُن انواع ماهیان سردابی و گرمابی در استخرهای پرورش ماهی استان قم تولید و به بازار مصرف ارائه خواهد شد.
وی بیان داشت: ازآنجاکه یکی از مهم‌ترین برنامه‌های سازمان جهاد کشاورزی قم در کنار تأمین امنیت غذایی مردم، توجه به ارزش غذایی و سلامت محصولات تولید شده است، ارتقا سطح تولید شیلات در استان و تلاش برای تسهیل دسترسی مردم به آن، به طور حتم نقش مؤثری در تحقق اهداف این برنامه خواهد داشت.
گفتنی است از جمله راهبردهایی که سازمان جهاد کشاورزی قم برای توسعه آبزی‌پروری دنبال می‌کند، ایجاد صنایع تبدیلی و غذایی تخصصی شیلات در استان است، برای تسهیل دسترسی مردم قم به محصولات مرتبط با شیلات و استفاده هرچه بیشتر از آبزیان در وعده‌های غذایی نیز مراکز عرضه این محصولات در سطح استان در حال افزایش است؛ همچنین گسترش مکانیزاسیون استخرها و بهره‌گیری از سامانه‌های تصفیه فیزیکی و بیولوژیکی آب، از جمله مواردی است که در زمینه توسعه آبزی‌پروری در قم به جد در دستور کار قرار دارد.
به‌طورکلی بیش از ۱۴ هزار بهره‌بردار در زمینه تولید محصولات کشاورزی در قم فعال هستند، همچنین میزان متوسط تولید بخش کشاورزی استان در سال ۸۵۰ هزار تن در زمینهٔ محصولات زراعی، ‌ باغی، ‌ دامی، شیلات و گلخانه‌ای است؛ بیشتر بهره‌برداران بخش کشاورزی را روستاییان تشکیل می‌دهند به‌نحوی‌که کشاورزی به‌تنهایی حدود ۵۰ درصد اشتغال روستاییان در بخش‌های مختلف قم را به خود اختصاص داده است.


انتهای پیام/


لینک مطلب: http://javaneparsi.ir/News/item/43521