وی تصریح کرد: طی سال تحصیلی گذشته ۲۹۵ هزار دانشآموز در قم مشغول به تحصیل بودند که برای سال آینده پیشبینی میشود این آمار به ۳۰۵ هزار نفر برسد.
مدیرکل آموزش و پرورش استان قم در ادامه گفت: حجم دانشآموزان حاضر در کلاسها افزایش یافته و این باعث ایجاد مشکلات مختلفی برای ما میشود که نارضایتی والدین را نیز به همراه دارد.
وی ابراز کرد: متاسفانه بهدلیل کم توجهی به حوزه آموزش و پرورش در استان در دولتهای قبلی، قم از لحاظ سرانه فضاهای آموزشی به ازای هر دانشآموز ۱ متر از میانگین کشوری عقب است.
رحیمی تاکید کرد: برای این مقدار دانشآموزی که به جمعیت دانشآموزان ما اضافه میشود سالانه نیازمند ساخت ۳۰ مدرسه جدید هستیم.
وی ادامه داد: باتوجه به حساسیت موضوع آموزش و پرورش نیازمند تعامل دستگاهها هستیم تا بتوانیم فضای آموزشی مورد نیاز استان را تامین کنیم.
مدیرکل آموزش و پرورش استان قم خاطرنشان کرد: خیرین عزیز مدرسهساز طی سالهای اخیر در بحث مدرسهسازی گامهای مثبت و موثر بسیاری برداشته و ما را یاری کردهاند.
وی توضیح داد: مسئلهای که باید مورد توجه قرار بگیرد فراهمسازی زیرساختهاست که خیرین برای ورود به موضوع تشویق شوند و البته لازم به ذکر است استاندار محترم و نمایندگان مردم شریف قم نسبت به موضوع آموزش و پرورش اهتمام ویژهای دارند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان قم گفت: خبر خوبی که لازم میدانم به والدین عزیز بدهم این است که برای اولین بار در تاریخ استان با مشارکت دولت مردمی و خیرین عزیز۳۰ پروژه آموزشی تکمیل شده تا پایان سالجاری در اختیار آموزش و پرورش استان قم قرار گرفته خواهد شد.
لینک مطلب: | http://javaneparsi.ir/News/item/43688 |