وی افزود: بین دو موضوع «ایمان» و «امید» یک تلازم وجود دارد، بدین معنا که هرچه ایمان یک فرد افزایش یابد امید او نیز بیشتر خوهد شد و هر چه امید در سطح جامعه بیشتر شود موجب افزایش ایمان عموم افراد جامعه خواهد گردید.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی اظهار داشت: داشتن روحیه جهاد و ایجاد فعالیت های جهادی نقش به سزایی در تقویت امید و ایمان افراد جامعه داشته و شاید بتوان گفت یگانه راهکار برای این موضوع می باشد. طبق اندیشه قرآنی افرادی باید ناامید باشند که راه های پیشرفت بر روی آنان بسته باشد اما برای اهل ایمان و کسانی که جهاد می کنند «وَالَّذینَ جاهَدوا فینا لَنَهدِیَنَّهُم سُبُلَنا ۚ وَإِنَّ اللَّهَ لَمَعَ المُحسِنینَ» قطعا مسیر پیشرفت باز بوده و همواره امیدوار خواهند بود.
وی در ادامه به بیان تعریف واژه «جهاد» پرداخت و تصریح کرد: جهاد به معنای تلاش فراوان، همه جانبه و فی سبیل الله در مقابل حملات دشمن می باشد و انسان هایی که جهاد بدین معنا را داشته باشند هم ایمان و امید خودشان رو به افزایش خواهد بود و هم می توانند در تقویت امید و ایمان افراد جامه موثر باشند که سردار شهید حاج قاسم سلیمانی نمونه بارز یک جهادگر واقعی می باشد.
خسروپناه اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران از زمان پیروزی انقلاب تا زمان فعلی، هفت تقابل و جنگ کلان را با استکبار جهانی داشته است که در تمامی موارد هفت گانه با تکیه و توکل بر قدرت لایزال الهی و تلاش جهادگران انقلابی توانسته است پیروز میدان های مختلف باشد.
وی نقشه تجزیه کشور ایران را نخستین اقدام خصمانه استکبارجهانی بعد از پیروزی انقلاب اسلامی برشمرد و گفت: دشمنان و مستعمران برای ضربه زدن به نظام شکوه مند جمهوری اسلامی در اوائل انقلاب نقشه تجزیه کشور را در ذهن می پروراندند که با حضور و تلاش مردم شیعه و سنی این اقدام دشمن ناکام ماند.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی اظهار داشت: جنگ تحمیلی هشت ساله دومین اقدام دشمن در جهت تضعیف نظام جمهوری اسلامی ایران بود اما ایران در مقابل تمامی قدرت های جهانی ایستاد و از سیطره و کیان خود با جهاد عموم افراد جامعه از نوجوان گرفته تا افراد سالمند دفاع کرد و پیروز شد و این پیروزی را مدیون شهدا، جانبازان و ایثارگران می باشیم.
وی در ادامه افزود: اقدامات دشمن در حوزه فرهنگی و شناختی در حوزه های رسانه، موسیقی، سینما، رمان، تولیدات سینمای خانگی که مروج مسائل ضد اسلامی و انسانی است چهارمین جنگی است که کشور ایران با آن مواجه است و در خصوص این موارد متاسفانه اقدامات متقابل از سوی مسئولین کشور بسیار ضعیف بوده و در سال های اخیر شاهد تولیدات محصولات رسانه ای منافی با ارزش و کرامت انسانی بودهایم.
خسروپناه گفت: در سال جاری شورای عالی انقلاب فرهنگی در یک حرکت جهادی مسئولیت تولید محصولات رسانه ای را مشخص و بین وزارت ارشاد و سازمان صدا وسیما تقسیم نمود و این شورا به هیچ وجه اجازه تولید محصولاتی که زوال تحکیم خانواده منجر شود را نخواهد داد.
لینک مطلب: | http://javaneparsi.ir/News/item/43690 |