printlogo


فضاسازی علیه شکوه اربعین؛
ماجرای یک کلیپ ساختگی حاشیه برانگیز برای تخریب اربعین
ماجرای یک کلیپ ساختگی حاشیه برانگیز برای تخریب اربعین
کد خبر: 45126
خرابکاری و حاشیه‌سازی برای مراسم اربعین تازگی ندارد و در سال‌های گذشته نیز از سوی عوامل دشمن، فتنه‌افکن، منحرف و رسانه‌های معاند نظیر شبکه‌ بی‌بی‌سی، منوتو، ایران اینترنشنال و ... مسبوق به سابقه بوده است.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی قم فردا، به نقل از سرویس سیاسی پایگاه خبری ۵۹۸، مراسم اربعین حسینی امسال علی‌رغم مقارن شدن با فصل تابستان و گرمای شدید هوا، پرشکوه‌تر از سال‌های قبل برگزار شد. سال گذشته در حدود ۳ میلیون زائر ایرانی در پیاده‌روی مراسم اربعین حسینی حضور یافتند که آمارهای رسمی از افزایش یک‌میلیون‌نفری آمار زائران ایرانی حاضر در این مراسم، نسبت به سال گذشته حکایت دارد.
در نگاه کلی نیز این آمار از ۲۱ میلیون زائر از سراسر دنیا در سال ۱۴۰۱، به ۲۲ میلیون زائر در سال ۱۴۰۲ رسیده است که این آمار رکورد تازه‌ای از تجمع مذهبی در تاریخ بوده و نشان از پویایی مکتب پرافتخار تشیع است. در چنین شرایطی طبیعی است که دشمنان و بدخواهان اسلام و تشیع که اسلام ناب محمدی و مسیر اهل‌بیت (ع) سد اهداف شوم و زیاده‌خواهی‌ها می‌بینند؛ این جمعیت پرشمار را برنتابند و همه ساله توان خود را برای حاشیه‌سازی و زیرسؤال‌بردن این حرکت عظیم به کار گیرند.
دشمنان اسلام و تشیع در جدیدترین اقدامات شنیع خود، با طراحی سناریوی تعرض به یک خانم جوان در اثنای بازدید از یک مکان مذهبی پر ازدحام و انتشار گسترده آن در رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی، بر آن شدند که اربعین امسال را نیز این گونه زیر سؤال ببرند. اما اتفاقات رخ‌داده در این کلیپ به‌گونه‌ای است که در همان صحنه اول کلیپ ساختگی بودن آن آشکار می‌شود.

در ثانیه‌ ابتدایی کلیپ منتشر شده، فیلم‌بردار در حال ضبط کلیپ است که فرد متعرض به ناگاه وارد کادر دوربین شده و بلافاصله اقدام شنیع خود را دنبال می‌کند. در ثانیه‌های بعدی این کلیپ، به‌وضوح مشخص است که خانم جوان متوجه تعرض شده و سعی دارد که بافاصله گرفتن، فرد متعرض را در ادامه کار شنیع خود ناکام بگذارد؛ اما در اینجا فیلم‌بردار به‌جای کمک به خانم، ادامه ضبط کلیپ خود را دنبال میکند.
در پایان کلیپ نیز، فیلم‌بردار برای اینکه عمق فاجعه را نشان بدهد، خود دست‌به‌کار شنیعی می‌زند که پس از آن بلافاصله فیلم‌برداری خاتمه‌یافته و بدون اینکه مشخص شود چه بر سر فرد متعرض آمده است، کلیپ پایان می‌پذیرد. این در حالی است که مکانی که اتفاق در آن رخ‌داده در روزهای عادی سال نیز مملو از زائر است و یقیناً فرد هر مقدار که دچار بیماری باشد؛ در چنین شرایطی خطر جسارت به دیگران را نمی‌پذیرد!
از طرفی خرابکاری و حاشیه‌سازی برای مراسم اربعین تازگی ندارد و در سال‌های گذشته نیز از سوی عوامل دشمن، فتنه‌افکن، منحرف و رسانه‌های معاند نظیر شبکه‌ بی‌بی‌سی، منوتو، ایران اینترنشنال و ... مسبوق به سابقه بوده است.

همین موضوع دولت عراق را واداشته تا با اعلام عمومی، از مردم و تمامی زائرین درخواست کند تا هرگونه مورد مشکوک و فتنه‌انگیزی در میان زائران را با شماره در نظر گرفته شده برای موضوع در میان بگذارند و دراین‌خصوص تاکنون چندین نفر نیز بازداشت و تصاویر آنان را به همراه بیانیه منتشر کرده است.



انتهای پیام/


لینک مطلب: http://javaneparsi.ir/News/item/45126