در همین راستا محمد باغستانی، مدیرعامل شرکت سپردهگذاری مرکزی با اشاره به سامانه میراث گفت: انتقال این داراییها از روز دوشنبه (۱۵ آبان) مبتنی بر حضور فیزیکی یکی از وراث فوت شده، در تمامی دفاتر شعبات کارگزاریها و در شعبات بانکهای منتخب (تا کنون بانک پارسیان و بانک ملت) صورت میگیرد.
وی ادامه داد که یکی از لازمههای این انتقال، مراجع یکی از وراث فوت شده به شعبات کارگزاریها است. البته لازم به ذکر است که شخص مراجعهکننده باید سجامی شده باشد (در سامانه سجام ثبتنام کرده باشد). همچنین گفتنی است شخص مراجعهکننده باید تمامی مدارک لازم از جمله مدارک احراز هویت و برگه انحصاروراثت، شناسنامه فرد فوت شده و مدارک سایر وراث را به همراه داشته باشد و به دفاتر کارگزاریها ارائه دهند.
مدیرعامل شرکت سپردهگذاری مرکزی گفت: بعد از سپریشدن این مراحل، فرایند انتقال داراییها صورت میگیرد. لازم به ذکر است تمامی این عملیات کاملاً بهصورت رایگان بوده و هیچگونه پرداخت وجهی از سوی وراث صورت نمیگیرد.
باغستانی افزود: پیشبینی ما این است که تا انتهای سال فرایند انتقال سهام عدالت ۳ میلیون ۸۰۰ هزار فوت شده به وراث آنها که حدود ۱۵ میلیون نفر میشوند، صورت پذیرد. همچنین بعد از طیشدن فرایند انتقال، تمامی سودهایی که در سنوات گذشته به شخص متوفی باید پرداخت میشد، در ابتدای سال ۱۴۰۳ به وراث آنها پرداخت شود.
لینک مطلب: | http://javaneparsi.ir/News/item/45897 |