وی افزود: مجلس یازدهم و دولت در حوزه برق و گاز بحث نظام افزایش پلکانی را اجرا کرد و تا حدودی این روند بیعدالتی را کاهش داد به این دلیل که عموم مردم برق و گاز را استفاده میکنند و میتوان برای آن الگویی برای مصرف تعریف کرد.
عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه حدود ۵۰ درصد خانوارهای ایرانی فاقد خودرو هستند، گفت: این طرح درباره افزایش قیمت بنزین نیست؛ بلکه طبق این طرح قرار است روند فعلی نظام توزیع تغییر کند، به این صورت که بهجای آنکه بنزین به خودروها تعلق گیرد بر اساس الگویی به خانوارها اختصاص یابد.
شریعتی نیاسر بیان کرد: بر اساس تعداد اعضای یک خانوار، سهمیه بنزین به سرپرست خانوار اختصاص مییابد. در این طرح دولت باید تنظیمگر باشد و نباید قیمت تعیین کند. خانوارهایی که خودرو ندارند، میتوانند بنزین مازاد خود را در بازار مبادله به افرادی که متقاضی مصرف بیشتر هستند به قیمت بالاتری بفروشند.
علی نصرت سرومیلی معاون اجرایی سامانه هوشمند سوخت گفت: وزارت نفت اساساً با بُعد عدالت مداری این طرح موافق است؛ ولی از نظر اجرایی فنی ذینفعان و متولیان دیگر از قبیل وزارت رفاه، سازمانهای نظارتی و امنیتی و غیره هم باید پایکار باشند، همچنین پدافند غیرعامل متولی تأیید زیرساخت است.
عبدالرحمن کشوری معاون انرژی سازمان پدافند غیرعامل گفت: باتوجهبه اهمیت سوخترسانی و گستردگی این طرح، امنیت زیرساختها و سامانهها برای خدماترسانی بهتر به مردم باید اطمینان حاصل شود که این کار در دستور کار است.
وی بیان کرد: تا کنون پیوست پدافندی برای اجرای این طرح به سازمان پدافند غیرعامل ارائه نشده است.
مرتضی زمانیان کارشناس انرژی با بیان اینکه اجرای آزمایشی این طرح در کیش با موفقیت انجام شد، گفت: زیرساخت فنی این طرح یعنی قابلیت تخصیص سوخت روی کارت ملی به طور کامل انجام شد و مشکلی دراینخصوص نداریم.
لینک مطلب: | http://javaneparsi.ir/News/item/46077 |