دادستان قم اخلال در نظام اقتصادی کشور از طریق حیفومیل نمودن اموال مردم، کلاهبرداری و خیانتدرامانت را از عناوین مجرمانه این فرد اعلام و خاطرنشان کرد: متهم با ادعای مضاربه شرعی و حلال و با وعده پرداخت سود جذاب و تضمینی ماهیانه از طریق فعالیت اقتصادی، از سال ۱۴۰۰ اقدام به جذب سرمایههای مالباختگان در استانهای قم، اصفهان، خراسان رضوی، کهگیلویه و بویراحمد و دیگر استانها نموده است.
دادستان قم با اشاره به اینکه متأسفانه برخی مالباختگان با فروش اموال و ضروریات زندگی خود مانند منزل مسکونی، خودرو، طلا و اخذ وامهای سنگین اقدام به سرمایهگذاری نموده بودند، پرداخت سود در ماههای اولیه قرارداد را از شگردهای جلباعتماد عمومی و جذب سرمایه بیشتر در کلاهبرداری به شیوه فانتزی این متهم عنوان کرد.
دادستان قم در ادامه بیان داشت: علیرغم تذکرات و هشدارهای متعدد مبتنی بر کلاهبردار بودن افرادی که با ادعای پرداخت سودهای غیرمتعارف اقدام به جذب سرمایههای مردم مینمایند، متأسفانه شاهد تکرار این جرم در استان هستیم.
غریب با بیان اینکه بیشتر سرمایههای جذب شده از سوی متهم صرف مسائل شخصی و حیفومیل و قسمتی از آن بهعنوان سود به مالباختگان پرداخت شده است به شهروندان هشدار داد: با اعتماد به وعدههای واهی و ظاهر موجه و فریبنده متهمان، موجب تضییع اصل سرمایه مادی و ایجاد فشار روانی مضاعف بر خود و خانوادههایشان نشوند.
لینک مطلب: | http://javaneparsi.ir/News/item/47594 |