printlogo


رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم:
تحریم‌های استکبار جهانی عامل پیشرفت کشور بوده است
تحریم‌های استکبار جهانی عامل پیشرفت کشور بوده است
کد خبر: 48597
رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با اشاره به تحریم‌های استکبار جهانی گفت: برخی محدودیت‌ها و تحریم‌های اعمال شده از سوی دشمنان، بر خلاف امیال آنان از عوامل ایجاد انگیزه برای تولید و پیشرفت بوده است.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «قم فردا» آیت‌الله سیدهاشم حسینی بوشهری عصر دوشنبه در دیدار معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور اظهار داشت: تحریم‌ها عاملی شد تا به خود متکی باشیم و از ظرفیت‌های داخلی استفاده کنیم.

 وی اظهار داشت: البته این بدان معنا نیست که از تحریم استقبال می‌کنیم؛ اما اگر این محدودیت‌ها نبود، قطعاً توجه به ظرفیت‌های داخلی پیدا نمی‌کردیم و به‌خاطر وابستگی شدید به دیگران، اعتمادبه‌نفس خود را از دست می‌دادیم.

 عملیات «وعده صادق» در سایه توکل به خدا و امید به آینده میسر شد

 امام‌جمعه قم در بخش دیگری از سخنان خود به زوایای پیچیده علمی عملیات «وعده صادق» پرداخت، بیان داشت: پس از این عملیات نگاه کشورها به ما تغییر کرد و تا حد زیادی تحت‌تأثیر این عملیات پیچیده و حرکت قدرتمندانه قرار گرفتند، حتی برخی از افرادی که با این انقلاب همسو نبودند نیز بعدازاین موفقیت به خود آمدند.

 حسینی بوشهری افزود: این موفقیت در سایه توکل به خدا و امید به آینده میسر شد و معتقدم اگر امید در نسل جوان ما جوانه بزند و نسل جوان به‌جای پرداختن به جذابیت‌های کاذبی که دنیای غرب برای آن‌ها ایجاد کرده است با امید به آینده تلاش کند، موفقیت و پیشرفت را در پی خواهد داشت.

 وی همچنین با تأکید بر اهمیت ارتباط حوزه‌های علمیه با معاونت علمی فناوری ریاست‌جمهوری، تصریح کرد: ظرفیت‌های خوبی در حوزه وجود دارد و طلاب فاضل و اندیشمند زیادی داریم که امیدهای آینده حوزه هستند؛ اما به‌خاطر مشکلات اقتصادی کشور، طلاب نیز در حوزه مسکن و معیشت دچار مشکل هستند، باید شرایطی فراهم شود که این نخبگان بتوانند بدون دغدغه بدرخشند.

 در ابتدای این جلسه، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور، با تشریح جایگاه علم و فناوری در معادلات امروز دنیا ابراز داشت: عملیات «وعده صادق» دو ویژگی دارابودن فناوری واقعی و دوم شجاعت در استفاده از آن را داشت.

 روح‌الله دهقانی فیروزآبادی علم و فناوری را یکی از مهم‌ترین ارکان پیشرفت، توسعه و رشد کشور عنوان کرد و اظهار داشت: علم درگذشته بیشتر جنبه زینتی داشت، بعد از انقلاب صنعتی، علم یک محصول داد که عبارت از فناوری بود و غرب از این محصول برای بهره‌کشی از طبیعت و ثروت‌آفرینی استفاده کرد؛ اما در دهه‌های اخیر علم از عوامل ایجاد اقتدار و قدرت آفرین است.

 وی با اشاره به اهمیت علوم اجتماعی خاطرنشان کرد: از سال گذشته سعی کردیم به فضای تولید علوم اجتماعی بیشتر توجه کنیم.




انتهای پیام/


لینک مطلب: http://javaneparsi.ir/News/item/48597