وی با تأکید بر اینکه میزان اتکای بودجه به درآمدهای نفتی یکی از نکاتی است که نمایندگان مجلس در ادوار مختلف، تکالیفی را برای دولتها مشخص کردهاند، اظهار داشت: متأسفانه دولتها به دلیل اینکه درگیر مسائل روزمره شدند، طی سالهای اخیر آن طور که باید، درآمدهای کشور از اتکا به نفت خلاص نشده که این ضعف بزرگی برای اقتصاد کشور محسوب میشود.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با بیان اینکه میزان اتکای بودجه سال 98 با لایحهای که دولت تدوین کرده نسبت به سالجاری کاهش پیدا نکرده است، گفت: با توجه به بودجه سال 98 که در هیئت دولت تصویب شده، میزان اتکای بودجه به درآمدهای نفتی افزایش یافته است.
حسینی، میزان وابستگی بودجه سال 98 به درآمدهای نفتی را حدود 15 درصد بیشتر از امسال دانست و تأکید کرد: سهم فروش نفت در بودجه سال 97، 110 هزار میلیارد تومان پیشبینی شده بود که در بودجه سال 98 نزدیک به 143 هزار میلیارد تومان افزایش یافته است و این یعنی اینکه وابستگی بودجه به درآمدهای نفتی افزایش قابل توجهی داشته است.
نماینده مردم تفرش در مجلس در پایان خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه در شرایط تحریم و در جنگ تمامعیار اقتصادی قرار داریم، بنابراین از دولت این انتظار وجود داشت که برنامهریزیهای منسجمی برای کاهش درآمدهای نفتی در بودجه سال 98 انجام دهد.
لینک مطلب: | http://javaneparsi.ir/News/item/486 |