وی بیان کرد: اگر جامعه بخواهد متحول شود تعلیموتربیت در آن باید متحول شود این در حالی است که تغییر در زندگی اجتماعی از مدرسه بهعنوان محور تحول اجتماعی آغاز خواهد شد و اگر تغییری از مدرسه شروع میشود باید این تغییر را از مربی و استاد شروع کنیم.
امامجمعه قم افزود: اگر معلم و استاد دلسوز جامعه بوده و با دین آشنا باشند با ادبیات و سخن خود به محتوا شکل میدهند و درعینحال که باید روی محتوا سرمایهگذاری کنیم نباید این محتوا به دست هر کسی بیفتد.
وی ادامه داد: تعلیموتعلم از نعمتهای بزرگ خدا است که در مرحله اول خود خدا معلم است و دسته دوم از معلمان، انبیا و اولیای الهی بهعنوان مربیان بشر هستند. ۱۲۴ هزار پیامبر الهی با رسالتهای مختلف کار هدایت انسانهای گمراه و رهنمونکردن آنها به سمت نور را داشتهاند.
حسینی بوشهری با تأکید بر این که اساتید و معلمان باید مورد تکریم قرار گیرند گفت: جایگاه استاد و مربی در قرآن، روایات و سیره اهلبیت بسیار ارزشمند و بالاست.
وی اخلاص و کار برایخدا را ویژگی شهید مطهری ذکر کرد که باید الگوی اساتید و معلمان باشد و افزود: استاد نمونه کسی است که برای اجر و مزد کیسه ندوخته است و معلم باید بر آن چه تدریس میکند اشراف داشته باشد.
رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با تأکید بر این که استاد باید با مطالعه دقیق، جدی و بهروز باتکیهبر کتابهای چاپ شده و نظریههای جدید تدریس را انجام دهد بیان کرد: استاد و معلم تنها انتقالدهنده اصطلاحات نباشند و مهم نَفَس استاد است که اگر متخلق به اخلاق باشد درس و نفس قدسی او تأثیرگذار است و با این گونه اساتید، چهرهها تربیت میشوند.
لینک مطلب: | http://javaneparsi.ir/News/item/48625 |