وی افزود: در این جلسه ظرفیتها و موانع رشد این صنعت مهم توسط فعالان صنعت کفش به اشتراک گذاشته شد. خوشبختانه مجموعه دولت نیز مواجهه خوبی با مسائل مطرح شده داشت و وزیر صمت قولهای مساعد و ویژهای را برای حل مشکلات صنعت کفش بیان نمود.
وی گفت: باتوجهبه اهمیت این صنعت اشتغالزا و صادرات محور و مهم بهمنظور پیگیری ویژه این مسائل مقرر شد وزیر صنعت نماینده ویژهای را برای حل مشکلات صنعت کفش اختصاص دهد تا بهصورت مستمر و فعال این مسائل توسط نماینده ویژه وی دنبال شود که این اقدام دولت مردمی مصداق مشارکت در جلسات تصمیمگیری و تصمیمسازیها است.
رئیس کمیسیون صادرات کفش ایران با اشاره به برگزاری جلسه شورای اداری استان با حضور رئیسجمهور و هیئت دولت گفت: برای اولینبار از تشکل صنعت کفش در این جلسه دعوت شد و بنده بهعنوان نماینده صنعتگران در جلسه حاضر شدم. نفس این مسئله و توجه ویژه استاندار و توضیحات ارائه شده وی در مورد صنعت کفش در محضر رئیسجمهور حاکی از آن است که دولت سیزدهم نگاه ویژهای را برای صنعت (پاک و کم آب بر و اشتغالزا مخصوصاً اشتغال خانه و محله) کفش قائل است.
آیتالله سید ابراهیم رئیسی، رئیسجمهور و اعضای هیئت دولت در دور دوم سفرهای استانی پنجشنبه و جمعه هفته گذشته میهمان مردم قم بودند.
گفتنی است بخش تولید کفش ماشینی یکی از حوزههای موفق صنعت استان قم است که توانسته با ایجاد زنجیرهای پیوسته از ابتدا تا تولید نهایی محصول و حتی صادرات آن را بهخوبی مدیریت کند.
بهرهبرداران این صنعت با استفاده از دانش و فناوری روز جهان، مشغول تولید انواع کفشهای ماشینی و صندل هستند و توانستهاند علاوه بر بازار ایران در بازارهای بینالمللی نیز جایگاه ویژهای به دست آورند.
در همین رابطه ظرفیتهای این صنعت در نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ در اردیبهشتماه جاری به نمایش درآمد تا هم یکی از قابلیتهای صنعتی استان قم به بازدیدکنندگان معرفی شود و هم بستری برای جذب سرمایهگذاران علاقهمند به فعالیت در این بخش باشد.
کفش و صندل از مهمترین کالاهای صادراتی قم به بازارهای جهانی است و در طول سالهای اخیر ارزآوری خوبی برای استان به همراه داشته است.
گزارش جمعبندی صادرات انجام شده از گمرکات استان قم در ۱۲ماهه سال ۱۴۰۲ نشان میدهد، کفش و صندل در رتبه سوم کالاهای صادراتی استان قرار دارد.
طی مدت یاد شده ۱۳ هزار و ۳۲۰ تُن انواع مختلف و متنوع کفش و صندل به ارزش ۲۳ میلیون و ۶۲۷ هزار و ۲۰۲ دلار از گمرکات استان قم به کشورهای هدف صادر شده که این آمار نشاندهنده موفقیت فعالان صنعت کفش قم در حوزه تجارت است.
حدود ۳۰۰ واحد تولیدی در صنعت کفش قم فعال است، همچنین این صنعت در استان حدود ۱۰ هزار شغل مستقیم و ۲۵ هزار شغل غیرمستقیم به وجود آورده است.
لینک مطلب: | http://javaneparsi.ir/News/item/48784 |