استاد حوزه علمیه قم، آمار بالای مشارکت در انتخابات را پشتوانه نظام اسلامی دانست و اظهار کرد: در بسیاری کشورهای جهان، رأی ندادن باعث محرومیت افراد از برخی امکانات میشود، ولی در ایران هیچ اتفاقی پیش نمیآید، ما آدمهایی داریم که شناسنامه آنان سفید است و حتی در یک انتخابات نیز شرکت نکردهاند، اما کسی هم با آنها کاری ندارد.
رفیعی در ادامه یادآور شد: اگر هر کسی بگوید، افراد زیادی هستند که رأی بدهند و به این خاطر پای صندوق نرود، صحنه انتخابات خالی میشود.
وی با مهم خواندن انتخاب یک فرد شایسته و اصلح بهعنوان رئیسجمهور خاطرنشان کرد: ما به همه کسانی که از سوی شورای نگهبان تأیید صلاحیت شدهاند، احترام میگذاریم، اما در انتخاب اصلح باید کارنامه گذشته افراد و کارآمدی آنان ملاک قرار گیرد.
حجتالاسلام رفیعی بیان کرد: رئیسجمهور باید همه امور مردم را به ارتباط با غرب گره نزند و با ایجاد یک اقتصاد سالم ملی، باعث پیشرفت کشور شود.
وی در بخش دیگر سخنانش با گرامیداشت یاد شهید رئیسی و شهیدان خدمت تصریح کرد: در زمان حیات رئیسجمهور شهید، کسی از خدمات او یاد نمیکرد، اما پس از شهادت، همه نوشتن و تعریفکردن را آغاز کردند.
عضو جامعةالمصطفی همچنین شهید رئیسی را مرد میدان مقاومت و اخلاص توصیف کرد و افزود: اخلاص مهمترین ویژگی شهید رئیسی بود.
رفیعی یادآور شد: شهید رئیسی با نگاه به تواناییهای داخلی و امید نداشتن به دشمن، موفق شد بسیاری از مشکلهای کشور را رفع کند.
مدرس حوزه علمیه قم خاطرنشان کرد: آیتالله رئیسی نهتنها با رهبری هماهنگ بود، بلکه خود را مطیع محض فرمانهای ولیفقیه میدانست.
وی بیان داشت: حضور آیتالله رئیسی در سکان ریاستجمهوری، آرامشی برای رهبری نظام اسلامی به شمار میآمد.
وی ادامه داد: این شهید گرانقدر با رهبری اصطکاک نداشت، او نمیخواست جبههای بگشاید، بلکه هر مصوبه و دستوری را که موردنظر رهبر انقلاب بود، اجرا میکرد.
آیتالله سید ابراهیم رئیسی هشتمین رئیسجمهوری اسلامی ایران، سیام اردیبهشت سال جاری بر اثر سقوط بالگرد در منطقه ورزقان استان آذربایجان شرقی به مقام رفیع شهادت نائل شد.
رفیعی همچنین با اشاره به سالگرد شهادت شهید بهشتی و ۷۲ تَن از یاران انقلاب اسلامی خاطرنشان کرد: شهید بهشتی خود را شیفته خدمت میدانست، و تمایلی به قدرت نداشت.
وی با این مطلب که شهید بهشتی برای رسیدن به قدرت تلاشی نکرد افزود: شهید بهشتی علیرغم پرهیز از قدرتطلبی، همواره میگفت، اگر بگویند باید رئیسکل دنیا باشید، استقبال میکنم و بدون هیچ ترسی این مسئولیت را میپذیرم.
وی در ادامه افزود: شهید بهشتی با آنکه به قدرت وابستگی نداشت، اما از توانایی مدیریتی بالایی برخوردار بود.
رفیعی یادآور شد: با همه توهینهایی که به آیتالله بهشتی میشد، این شهید مقاومت کرد، حضرت امام نیز فرمود بیش از شهادت برای مظلومیت او ناراحت هستم.
آیتالله سید محمد حسینی بهشتی دومین رئیس دیوان عالی کشور و نخستین دبیرکل حزب جمهوری اسلامی در حادثه انفجار در دفتر مرکزی حزب جمهوری اسلامی در هفتم تیرماه ۱۳۶۰ به شهادت رسید.
لینک مطلب: | http://javaneparsi.ir/News/item/49409 |