printlogo


در سفر به استان قم صورت گرفت؛
بازدید سفیر اندونزی از دانشگاه حضرت معصومه (س)
بازدید سفیر اندونزی از دانشگاه حضرت معصومه (س)
کد خبر: 49743
رونی پراستیو یولیانتورو سفیر کشور اندونزی در سفر به استان قم با حضور در دانشگاه حضرت معصومه(س) با ظرفیت‌های علمی و پژوهشی این مرکز علمی آشنا شد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «قم فردا» به نقل از روابط‌عمومی دانشگاه حضرت معصومه (س)، مریم بردبار، رئیس دانشگاه حضرت معصومه (س) در نشست با سفیر اندونزی بر ارتباط این دانشگاه و دانشگاه‌های کشور اندونزی تأکید کرد و گفت: آشنایی دانشجویان کشور اندونزی با دانشگاه حضرت معصومه (س) از جمله مواردی است که با همکاری سفارت اندونزی امکان‌پذیر خواهد بود.
وی عنوان کرد: اندونزی پرجمعیت‌ترین کشور مسلمان در جهان است و همچنین بزرگ‌ترین قدرت اقتصادی جنوب شرق آسیا بوده و جاذبه‌های طبیعی بسیار فراوانی دارد.
وی افزود: ارتباط ایران و کشور اندونزی سابقه ۷۰ساله دارد و اشتراکاتی در زمینه‌های مختلف فرهنگی، کتاب آسمانی و پیامبر، هویت مسلمانی، سبک زندگی اسلامی و جنبه‌های گوناگون دیگر میان این دو کشور وجود دارد که باید موردتوجه قرار گیرد، همچنین یکی از این ظرفیت‌های مهمی که باید به آن توجه شود ظرفیت دانشگاهی و علمی ایران و اندونزی است که در این راه می‌توان قدم‌های بسیار مؤثری برداشت.
وی به معرفی این دانشگاه برای سفیر کشور اندونزی پرداخت و تشریح کرد: دانشگاه حضرت معصومه (س) در سال ۲۰۰۷ میلادی تأسیس شده است و یک مرکز آموزشی ویژه بانوان و تحت‌نظر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بوده و در زمینی به وسعت ۱۰۰ هکتار قرار گرفته است که یکی از سه دانشگاه جامع ویژه بانوان جمهوری اسلامی ایران است.
بردبار بیان کرد: پس از انقلاب در کشور ایران شاهد پیشرفت‌های بسیار زیادی در حوزه بانوان بوده‌ایم، بیش از ۳۶ درصد از اعضای هیأت علمی دانشگاه‌های کشور را بانوان تشکیل می‌دهند و ۵۰ درصد از متقاضیان ورود به دانشگاه‌ها نیز دختران هستند.
وی افزود: شعار دانشگاه حضرت معصومه (س) "بانوی فرزانه، اعتلای خانواده" است، این دانشگاه قرار است باهویت تمدنی و دانشگاهی، الگویی برای بانوان جهان اسلام باشد، این دانشگاه تازه‌تأسیس بوده و کمتر از ۲۰ سال است که تأسیس شده است، حدود یک هزار و ۷۰۰ دانشجو در آن مشغول به تحصیل هستند، ۱۲۰ عضو هیأت علمی با دانشگاه حضرت معصومه (س) به‌صورت عضو هیأت علمی و حق‌التدریس همکاری دارند، همچنین بیش از یک هزار عنوان مقاله در مجلات معتبر علمی از این دانشگاه چاپ و منتشر شده است، علاوه بر این‌ها تعداد زیادی کتاب نیز توسط هیأت علمی این دانشگاه انتشار پیدا کرده است.
بردبار گفت: دانشگاه حضرت معصومه (س) در مقطع کارشناسی در رشته‌های فقه و حقوق، مدیریت، علوم قرآن و حدیث، مدیریت کسب‌وکار، روان‌شناسی، مشاوره، طراحی لباس، پارچه و فرش دانشجو دارد، در مقطع کارشناسی‌ارشد نیز رشته‌هایی در گروه‌های علوم قرآن و حدیث، روان‌شناسی و غیره نیز فعال بوده و دانشگاه حضرت معصومه (س) در رتبه‌بندی ISC در میان دانشگاه‌های زیر ۲۰ سال، در سرانه مقاله رتبه اول را دارد؛ همچنین هر سال پژوهشگرهای برتر استانی و کشوری از میان اساتید دانشگاه در قسمت پژوهشی و همچنین ارتباط با صنعت انتخاب می‌شوند.
وی ادامه داد: دانشگاه‌های کشور مأموریت‌گرا هستند، دانشگاه حضرت معصومه (س) علاوه بر تعالی آموزش، بر تعالی فرهنگی، صیانت و تحکیم خانواده تمرکز کرده است، و مأموریت‌های خود را متناسب با بانوان پیش می‌برد، این مأموریت‌ها بر اساس فناوری‌های فرهنگی تبیین و تعریف شده است، لازم به ذکر است صنایع فرهنگی و خلاق نیز از دیگر مسائلی است که این دانشگاه بر آن تمرکز کرده است.
وی افزود: در امور بین‌الملل نیز تفاهم‌نامه‌هایی را با کشورهای مختلف از جمله عراق منعقد کرده‌ایم، همچنین حدود ۲ سال است که مجوز پذیرش دانشجویان بین‌الملل نیز برای دانشگاه حضرت معصومه (س) کسب شده است.
رئیس دانشگاه حضرت معصومه (س) بر ارتباط و آشنایی بیشتر این دانشگاه و دانشگاه‌های کشور اندونزی تأکید کرد و گفت: آشنایی دانشجویان کشور اندونزی با دانشگاه حضرت معصومه (س) نیز از جمله مواردی است که با همکاری سفارت اندونزی امکان‌پذیر خواهد بود، بورسیه شغلی برای دانشجویان بین‌الملل، برگزاری کنفرانس‌های بین‌المللی در حوزه بانوان به‌صورت مشترک با کشور اندونزی نیز از دیگر مواردی است که در این زمینه می‌توان پیگیری کرد.
وی در پایان افزود: برگزاری دوره‌های آموزش زبان فارسی، راه‌اندازی مجلات پژوهشی به‌صورت مشترک با دانشگاه‌های کشور اندونزی، انتشار مقالات و کتب به‌صورت مشترک، استفاده از ظرفیت اساتید در طرح‌های پژوهشی نیز از زمینه‌های همکاری میان دانشگاه حضرت معصومه (س) و دانشگاه‌های کشور اندونزی است که ما برای تمامی آن‌ها آمادگی کامل داریم.
سفیر کشور اندونزی نیز ضمن ابراز خرسندی از حضور در قم و آشنایی با ظرفیت‌های دانشگاه حضرت معصومه امیدواری کرد که تمامی این ظرفیت‌ها و سخنان را به دولت اندونزی منتقل خواهد شد و امیدواریم همکاری‌های ۲ کشور و دانشگاه حضرت معصومه (س) با دانشگاه‌های اندونزی ادامه‌دار باشد.

انتهای خبر /


لینک مطلب: http://javaneparsi.ir/News/item/49743