وی سپس به برگزاری مراسم اربعین در کشورهای عراق، ایران و شهر قم اشاره و بیان کرد: تمام برنامهریزیها برای برگزاری مراسم اربعین توسط ستاد مرکزی انجامشده و هر شهر موظف به انجام بخشی از کارها شده است.
شهردار قم تصریح کرد: هیچ شهرداری نمیتواند بهصورت انفرادی کاری را انجام شود و وظایف ذیل ۱۱ کمیته تخصصی در ستاد مرکزی و زیر نظر وزارت کشور برنامهریزیشده و مهمترین وظیفه شهر قم پذیرایی از زائران ایرانی و خارجی در قم است.
وی یادآور شد: شهر قم یکی از مقصدهای سفر زائران اربعین بوده و نیاز داریم بیشترین توجه خود را برای ساماندهی و اسکان مسافران در شهر قم گذاشته و شهر را مدیریت کنیم.
سقاییان نژاد در پایان تأکید کرد: هر فعالیتی باید با تصویب و هماهنگی ستاد مرکزی اربعین انجام شود و نمیتوانیم بهصورت منفرد کاری را انجام دهیم و شهر قم در حال آمادهشدن برای پذیرایی از زائران اربعین است.
برنامهریزی شهرداری قم برای اربعین حسینی
مهدی اصفهانیان مقدم نیز در یکصد و سی و دومین جلسه رسمی و علنی شورای اسلامی شهر مقدس قم که در ساختمان شهید زینالدین برگزار شد، از آمادگی شهر قم برای برگزاری مراسم پیادهروی اربعین خبر داد و اظهار داشت: وظایف شهر قم توسط ستاد مرکزی اربعین زیر نظر وزارت کشور مشخصشده است.
وی جمعآوری پسماند را یکی از چالشهای مسیر پیادهروی از نجف تا کربلا اعلام کرد و افزود: کمیته خدمات شهری وزارت کشور خرید ۲ هزار سطل زباله را در دستور کار قرار داده و شهرداری قم نیز در خرید ۵۰۰ سطل زباله مشارکت میکند.
معاون محیطزیست و خدمات شهری شهرداری قم تصریح کرد: این سطلهای زباله در مسیر و در مواکب مسیر نجف تا کربلا توزیع میشود تا علاوه بر فرهنگسازی به پاکسازی مسیر کمک کند.
وی یادآور شد: ستاد اربعین کشور با ۱۱ کمیته تخصصی تشکیلشده و قرارگاه اسکان مسافران زائران اربعین فعالشده است و اولویت ما خدماترسانی به زائران مسیر اربعین در قم است.
اصفهانیان مقدم در پایان یادآور شد: کمیته کشوری هم تشکیل و وظایف هر شهر مشخصشده است و کارها بهصورت جامع گزارش داده میشود و اجازه کار انفرادی به شهرها داده نشده است.
لزوم برپایی ناحیه ویژه خدمات فرهنگی به زائران در بلوار معنوی پیامبر اعظم (ص)
محسن محرری نیز با ابراز تسلیت به مناسبت ایام سوگواری امام حسین (ع) اظهار داشت: در راستای برگزاری ایام سوگواری و حمایت مدیریت شهری از مساجد و تکایا و آمادهسازی شهر تشکر و قدردانی میکنیم.
وی خدمات شهرداری در میدان آستانه و امام خمینی (ره) را قابلتقدیر دانست و افزود: از شهرداری منطقه ۷ و معاون خدمات شهری تشکر ویژه داریم که سایهبان و مهباش در مسیر نصب کردند و امیدواریم بهزودی مسیر میدان امام تا آستانه مقدس که نیاز به سایبان دارد بهصورت دائم برپا شود، لازم است سایبان فعلی نیز تا اربعین حفظ شود.
رئیس شورای شهر قم به نزدیکی ایام اربعین نیز اشاره کرد و گفت: مسیر بلوار پیامبر اعظم (ع) نیاز به زیرساختهای دائمی دارد و باید بهصورت اساسی اجرا شود، نکته مهم این است که همیشه این دغدغه وجود دارد که مردم با کارگاههای عمرانی تداخل نداشته باشند و ایمنی مسیر پیادهروی برای زائران فراهم شود.
وی به تشکیل محل دائمی ناحیه ویژه خدمات فرهنگی به زائران در بلوار پیامبر اعظم (ص) تأکید و بیان کرد: در ابتدای ورودی شهر در میدان ۷۲ تن نیز به یک ناحیه ویژه و ایستگاه دائمی نیاز داریم تا در مناسبتها به زائران خدمات لازم را ارائه شود.
لینک مطلب: | http://javaneparsi.ir/News/item/49775 |