وی افزود: در همین راستا توصیههای فنی لازم برای جبران خسارت و افزایش عملکرد به بهرهبرداران ارائه شد و خوشبختانه کشاورزان عزیز با عمل به توصیههای فنی و مصرف کودهای ریزمغذی و مدیریت مناسب مزرعه، عملکرد مناسبی در تولید محصول داشتند.
وی ادامه داد: با تلاش صورتگرفته کشاورزان در سال جاری تولید مناسبی از مزارع خود داشتند و در نتیجه میزان ۲ هزار و ۲۵۳ تُن کلزا از مزارع برداشت و تحویل مراکز خرید و به کارخانههای روغنکشی حمل شد.
حاجی با اشاره به این که کشاورزان ۱۰۰ درصد مطالبات خود را ظرف مدت کمتر از یک ماه دریافت نمودند، گفت: تولید محصول کلزای استان امسال نسبت به سال زراعی گذشته حدود ۱۸۰ درصد افزایش یافت.
۱۰۴ هزار هکتار زمین کشاورزی در استان قم وجود دارد، از این میزان به طور میانگین ۶۴ هزار هکتار به زیر کشت میرود که ۴۲ هزار هکتار آن مزرعه و ۲۲ هزار هکتار آن باغ است.
بهطورکلی بیش از ۱۴ هزار بهرهبردار در زمینه تولید محصولات کشاورزی در قم فعال هستند، همچنین میزان متوسط تولید بخش کشاورزی استان در سال ۸۰۰ هزار تُن در زمینهٔ محصولات زراعی، باغی، دامی، شیلات و گلخانهای است.
بیشتر بهرهبرداران بخش کشاورزی را روستاییان تشکیل میدهند بهنحویکه کشاورزی بهتنهایی حدود ۵۰ درصد اشتغال روستاییان در بخشهای مختلف قم را به خود اختصاص داده است.
لینک مطلب: | http://javaneparsi.ir/News/item/49802 |