printlogo


معاون آموزش حوزه‌های علمیه خبر داد:
پذیرش ۵ هزار نفر در حوزه‌های علمیه
پذیرش ۵ هزار نفر در حوزه‌های علمیه
کد خبر: 49804
معاون آموزش حوزه‌های علمیه کشور، گفت: باتوجه‌به اینکه چندین برابر ظرفیت در آزمون ورودی ثبت‌نام کرده‌اند، اما به جهت کیفی گزینی فقط ۵ هزار نفر از داوطلبان موفق به ورود حوزه‌های علمیه خواهند شد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «قم فردا» حجت‌الاسلام‌والمسلمین مهدی رستم‌نژاد در حاشیه آزمون ورودی حوزه‌های علمیه در مسجد امام حسن عسکری علیه‌السلام، اظهار داشت: آزمون ورودی امسال در سه سطح متوسطه اول، متوسطه دوم و دانشگاهی امروز به‌صورت هم‌زمان در ۶۰ حوزه امتحانی سراسر کشور برگزار شد.

 وی افزود: سؤالات امتحانی هر مقطع ۵۰ سؤال و با عنایت به همان سطح علمی متسابقین طراحی و ارائه شده است، البته تمام مراکز آزمونی ما شامل این سه مقطع نمی‌شود، چرا که در برخی حوزه‌های امتحانی فقط در دو مقطع متوسطه اول و دوم آزمون برگزار شد.

 معاون آموزش حوزه‌های علمیه کشور با بیان اینکه سقف پذیرش امسال ۵ هزار نفر است، بیان کرد: باتوجه‌به اینکه چندین برابر ظرفیت در آزمون ورودی ثبت‌نام کرده‌اند، اما به جهت کیفی گزینی فقط ۵ هزار نفر از داوطلبان موفق به ورود حوزه‌های علمیه خواهند شد.

 رستم‌نژاد به کیفی گزینی داوطلبان ورود به حوزه اشاره و خاطرنشان کرد: در هفت، هشت سال اخیر میانگین معدل ورودی‌های حوزه از آموزش‌وپرورش و دانشگاه ۱۵ بوده که در چند سال اخیر به مرز ۱۷ رسیده است. علت این به‌گزینی شرایط موجود در حوزه است، چرا که دروس و رشته‌هایی که در حوزه ارائه می‌شود، برای یک داوطلب معمولی سخت و تلاش مضاعفی را می‌طلبد، اما وقتی استعدادهای برتر دانش‌آموز و دانشگاهی پذیرش شوند این سختی و تلاش مضاعف برای آنان متفاوت‌تر است.

 استاد حوزه علمیه ادامه داد: هدف و غرض ما از حوزه تقفه در دین است، فقه در دین، متوقف بر فهم متن دین است که به زبان عربی است که و عربی مدنظر است که در حد عصر نزول قرآن باشد، چاره‌ای هم نیست، طلبه‌ای که می‌خواهد در این مسیر گام بردارد یک طلبه عربی‌دان در حد تخصص باشد، لذا این نگاه کیفی در جذب و پذیرش حوزه‌های علمیه وجود دارد.




انتهای خبر /


لینک مطلب: http://javaneparsi.ir/News/item/49804