وی با اشاره به روش انتخاب بذرهای مناسب کشت در قم باتوجهبه آبوهوای استان، افزود: در همین رابطه بذرهای موردنظر در مزارع مقایسه ارقام قم کشت شد و از بین آنها ارقام سازگار کشت در استان تکثیر یافت و در چرخه استفاده قرار گرفت.
وی تأکید کرد: کشت ارقام با ظرفیت تولید بالا میتواند باعث افزایش حداقل ۲۰ درصدی تولید محصول در واحد سطح شود، بنابراین استفاده از این ارقام در استان قم که کشاورزی در آن با محدودیتهای محیطی و شرایط اقلیمی مواجه است، بسیار اهمیت دارد.
گفتنی است بخش کشاورزی ۶ درصد از ارزشافزوده استان قم را به خود اختصاص داده است، همچنین ۵۰ هزار نفر بهصورت مستقیم و غیرمستقیم در بخشهای مختلف حوزه کشاورزی قم مشغول فعالیت هستند.
میزان متوسط تولید بخش کشاورزی این استان در سال ۸۰۰ هزار تن در زمینهٔ محصولات زراعی، باغی، دامی، شیلات و گلخانهای است.
بیشتر بهرهبرداران بخش کشاورزی قم را روستاییان استان تشکیل میدهند بهنحویکه کشاورزی بهتنهایی حدود ۵۰ درصد اشتغال روستاییان در بخشهای مختلف استان را به خود اختصاص داده است.
لینک مطلب: | http://javaneparsi.ir/News/item/50159 |