وی اضافه کرد: به طور متوسط روزانه بین یک هزار و ۲۰۰ تا یک هزار و ۵۰۰ رأس دام سبک و ۵۰ تا ۶۰ هزار دام سنگین در استان کشتار میشود.
وی ادامه داد: جمعیت دام سبک در استان ۵۰۰ هزار رأس و دام سنگین و شیری نیز ۱۰۰ تا ۱۲۰ هزار رأس است.
سرکشیکیان بیان کرد: به طور میانگین بین ۳۰ تا ۶۰ هزار قطعه طیور در استان کشتار میشود که این عدد متغیر است و میزان آن را عرضه و تقاضا در بازار مشخص میکند.
وی با بیان اینکه ۲۵ مرکز بستهبندی گوشت قرمز، مرغ و ماهی در استان فعال است، خاطرنشان کرد: کنترل، پیشگیری و مبارزه با بیماری دام و طیور رسالت اصلی دامپزشکی است که منجر به امنیت غذایی میشود.
وی افزود: از ابتدای امسال تاکنون، ۱۵ هزار و ۲۹۹ کیلوگرم فراورده خام دامی در مراکز عرضه استان کشف و معدوم شده است.
سرکشیکیان اضافه کرد: بازرسان اداره کل دامپزشکی قم از ابتدای امسال تاکنون، ۶ هزار و ۶۸۰ بازرسی از مراکز عرضه فرآوردههای خام دامی و طیور انجام دادهاند.
وی ادامه داد: اداره نظارت بر بهداشت عمومی شهرستان قم متشکل از ۶ اکیپ سیار و یک اکیپ ثابت از ساعت ۶ صبح تا ۲۱ شب در سطح شهر و در اداره دامپزشکی قم فعالیت میکنند.
وی خاطرنشان کرد: علاوه بر اینکه در کلیه مراکز تحت نظارت دامپزشکی مسئولان و ناظران فنی و بهداشتی به طور تماموقت مشغول هستند، بازرسان فرآوردههای از سایر مراکز از جمله قصابیها، مرغفروشیها، کبابیها و رستورانها بازرسی انجام میدهند.
به گفته سرکشیکیان، شهروندان میتوانند در صورت مشاهده تخلف با شماره ۱۵۱۲ و یا ۳۶۶۴۲۷۸۹ و ۳۶۶۴۲۷۹۰ تماس بگیرند.
لینک مطلب: | http://javaneparsi.ir/News/item/50168 |