printlogo


از ابتدای سال جاری تا مردادماه؛
پرداخت تسهیلات به صنعتگران قمی
پرداخت تسهیلات به صنعتگران قمی
کد خبر: 50183
 رئیس اداره طرح و برنامه اداره کل صنعت، معدن و تجارت قم گفت: از ابتدای سال جاری تا مردادماه، ۲۶ مورد طرح صنعتی در این استان برای دریافت تسهیلات به مبلغ یک هزار و ۷۰۲ میلیارد ریال در قالب اعتبارات رونق تولید و تبصره ۱۸ به بانک‌های عامل قم معرفی شدند.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «قم فردا» جواد ناطق بیان داشت: اداره کل صنعت، معدن و تجارت قم با همکاری سایر دستگاه‌های اجرایی استان در قالب ستاد تسهیل و رفع موانع تولید، به دنبال سرعت‌بخشیدن هرچه بیشتر در پرداخت تسهیلات بانکی به صنعتگران است، چرا که اعتقاد داریم این کار کمک بزرگی به بهره‌برداران واحدهای صنعتی برای تأمین مالی طرح‌های موردنظرشان است.

 وی افزود: پرداخت تسهیلات به صنعتگران موجب افزایش فرصت‌های تولیدی و ایجاد ظرفیت‌های جدید شغلی در قم است و ما در همین رابطه از بانک‌های عامل استان می‌خواهیم، در انجام مراحل لازم برای پرداخت تسهیلات موردنیاز صنعتگران قمی تسریع کنند و در پرداخت مبالغ تعیین شده نهایت همکاری را داشته باشند.

 وی ادامه داد: ستاد تسهیل و رفع موانع تولید قم با تشکیل جلسات مستمر، روند پرداخت تسهیلات بانکی به متقاضیان در بخش صنعت استان را دنبال می‌کند و تلاش دارد تا با همکاری بانک‌های عامل، بسترهای لازم برای بهره‌مندی همه موارد معرفی شده به بانک‌ها برای دریافت تسهیلات موردنیازشان را فراهم کند.

 گفتنی است بخش صنعت در قم یکی از نمونه‌های موفق فعالیت مردمی و بخش خصوصی در حوزه اقتصاد است و تقریباً تمام واحدهای تولیدی استان به‌صورت غیردولتی و توسط بخش خصوصی اداره می‌شود.

 امروز صنعت قم علاوه بر گسترش کمی، در زمینه تعمیق بخشی به فعالیت‌های صنعتی و توسعه کیفی فعالیت‌ها نیز اقدام‌های گسترده را آغاز کرده که از جمله آن ارتقای بهره‌وری و تولید محصولات موردنیاز کشور از طریق بسیج ظرفیت‌های داخلی است.

 شهرک‌های صنعتی استان به دلایل مختلف همچون موقعیت ویژه در نزدیکی بازارهای بزرگ کشور و برخورداری از امکانات زیرساختی مناسب، با استقبال گسترده سرمایه‌گذاران و علاقه‌مندان به راه‌اندازی کسب‌وکارهای تولیدی مواجه شده است.

 در بخش صنعت، استان قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمودآباد، درودگران، فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است که هر کدام از آنها موقعیت ممتازی برای توسعه سرمایه‌گذاری، تولید و اشتغال دارد.




انتهای خبر /

 
لینک مطلب: http://javaneparsi.ir/News/item/50183