وی ادامه داد: در جریان و قیام عاشورا رسالتی بر دوش زنان کاروان مخصوصاً حضرت زینب (س) قبل و بعدازاین واقعه وجود داشت.
معاون تبلیغ و امور فرهنگی جامعه الزهرا (س) با اشاره به نقش امام حسین (ع) و یارانش در کربلا، گفت: در روز عاشورا امام حسین (ع) و یاران باوفایش رسالت خود را با تقدیم جان خود و مقابله با باطل به سرانجام رساندند.
وی ادامه داد: بعدازاین واقعه نوبت به انجام رسالت توسط بانوان کاروان مخصوصاً حضرت زینب کبری (س) میرسد که رسالت آنها تبیین و روشنگری است.
شریفی با اشاره به رسالت بانوان کاروان امام حسین (ع)، گفت: بعد از قیام عاشورا موضوع روشنگری و پیامرسانی برعهده خاندان امام حسین (ع) و زنان کاروان بود.
وی اضافه کرد: امروز بعد از گذشت هزار و ۴۰۰ سال از واقعه عاشورا اما هنوز عاشورا زنده است چرا که این موضوع به جملات و روشنگریها حضرت زینب (س) در بزنگاههای حساس برمیگردد.
این استاد حوزه علمیه خواهران با اشاره به اینکه زندهماندن عاشورا به جهاد تبیین حضرت زینب (س) بر میگردد، خاطرنشان کرد: حضرت زینب (س) باتوجهبه اینکه داغدار بودند؛ اما با خطبههای خود در مسیر انتقال اسرا و یا کاخ یزیدیان بارها با جهاد تبیین خود حقایق را مطرح و دشمن را خار کرد.
وی تصریح کرد: آن جمله معروف که میگوید کربلا در کربلا میماند اگر زینب نبود، واقعاً بجا است. اگر روشنگریهای حضرت زینب نبود شاید امروز اسلامی هم نبود.
شریفی در ادامه یادآور شد: امروز بانوان انقلابی ما باید از حضرت زینب (س) در مقاومت، شهامت، امربهمعروف و نهیازمنکر درس بگیرند.
لینک مطلب: | http://javaneparsi.ir/News/item/50254 |