وی افزود: در زمان شروع کار ۴۶ تقاطع زماندار در قم وجود داشت که قرارداد با ۴۰ تقاطع بسته شد و در حال حاضر نزدیک به ۵۴ تقاطع زماندار در سطح شهر قم وجود دارد.
مدیر مرکز کنترل ترافیک شهرداری قم ادامه داد: از این ۴۰ تقاطع که برای اجرا در دست است، ۱۰ تقاطع به برق اضطراری UPS متصل است و ۱۰ تقاطع دیگر تا ۱۵ شهریور متصل میشود و در مجموع از هدف ۴۰ عدد، تعداد ۲۰ تقاطع انجام و تا پایان شهریور به ۳۰ عدد میرسد.
وی با تأکید بر اینکه در قراردادی که بسته شد برق پایدار با استفاده از سامانه خورشیدی تأمین میشود، گفت: سامانههای UPS نصب شده بهصورت موقت مورداستفاده است و برق همگی تقاطعها با سامانه خورشیدی تأمین خواهد شد.
محسنی افزود: باطریهای شارژ شده توسط سامانه خورشیدی تا ظرفیت نزدیک به ۳ و نیم ساعت شارژ انجام میدهد و ازاینرو خاموشی در تقاطعها اتفاق نمیافتد.
وی خاطرنشان کرد: ابتدا مرحله هوشمندسازی تقاطعها به طور کامل اجرا میشود در مرحله بعدی طرح پیادهسازی برق خورشیدی اجرا خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه هوشمندسازی نظارت ترافیکی در شهر موجب ارتقای سطح ایمنی و افزایش انضباط ترافیکی خواهد شد، گفت: در شهر قم به ۱۰۰ تقاطع همسطح هوشمند نیاز داریم.
مدیر مرکز کنترل ترافیک شهرداری قم درباره مزیتهای تقاطع هوشمند گفت: در این تقاطعات بر اساس حجم اشغال تقاطع، تصمیمگیری برای چراغ انجام میشود و بررسی بر اساس نرمافزار مرکزی امکانپذیر است و علاوه بر برق شهری از برق خورشیدی نیز تغذیه میشود.
لینک مطلب: | http://javaneparsi.ir/News/item/50334 |