وی تأکید کرد: در این راستا مقر این اتاق، اداره کل تبلیغات اسلامی استان قم تعریف شد و برنامههای عملیاتی در مساجد، هیئات مذهبی، کانونهای تبلیغی و مجموعههای مردمی استان بهمرور راهاندازی، فعال و در پشتیبانی از جبهه مقاومت نقشآفرینی خواهند کرد.
وی افزود: سلسله عملیات تبیینی و پشتیبانی باهدف تشریح آرایش جنگی منطقه و لبنان، بررسی تهاجمات و تحرکات دشمن و جریان مقاومت و همچنین تشریح برنامههای اتاق عملیات پشتیبانی شبکه مقاومت برنامهریزی شده که سه نشست با فعالان فرهنگی و اندیشکدههای حوزوی، مدیران هیئات بانوان استان و رابطین خواهر مساجد در این زمینه تاکنون برگزار شده است.
شعبانزاده تصریح کرد: اتاق عملیات پشتیبانی شبکه مقاومت، با میدانداری گروههای مردمی در پنج محور اصلی برنامهریزی و اقدام خواهند داشت؛ فراگیرسازی و احیاء توسل جمعی، کمک مالی، تأمین اقلام و امکانات موردنیاز جبهه مقاومت، تأمین نیروی انسانی در صورت نیاز برای پشتیبانی از نهادهای نظامی و امنیتی برای حضور در جبهه مقاومت و محور پنجم که مهمترین محور به شمار میآید، محور پشتیبانی تبلیغاتی و تبیینی از این جنگ است.
وی بیان کرد: با عنایت به مصافی که هم در حوزه جنگشناختی و هم در حوزه نبرد میدانی در جریان است، سازمان تبلیغات اسلامی بهعنوان یک دستگاه تبلیغی باید ظرفیت پشتیبانی نرم و تبلیغاتی از این جبهه را فراهم کند.
مدیرکل اداره تبلیغات اسلامی استان قم ادامه داد: ذهنیت مردم ایران باید در فهم تحولات، پشتیبانی از تحولات و محور مقاومت و همراهی با ولیفقیه آماده باشد و قلب ستاد پشتیبانی تبلیغات جنگ که مساجد است، در قالب اتاق عملیات، بایستی به آمادهسازی روحی و فکری و بسیج ارادههای مردمی برای نقشآفرینی در میدان و پشتیبانی از میدان نبرد، بپردازد.
لینک مطلب: | http://javaneparsi.ir/News/item/50772 |