وی افزود: باتوجهبه به تعداد قابلتوجه مرغداریهای استان بهمنظور مدیریت هرچه بهتر شرایط در این بخش مهم تولیدی و جلوگیری از بروز مشکلات احتمالی، کمیتهای با عضویت اداره کل دامپزشکی، تشکلهای طیور، پشتیبانی امور دام و معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی قم فعال شده است.
وی ادامه داد: این کمیته در راستای تأمین امنیت غذایی مردم در مسائلی همچون مدیریت جوجهریزی، صادرات محصولات، بهینهسازی سن کشتار، اصلاح ساختار مرغداریها، تعیین نحوه برخورد با واحدهای متخلف و سایر امور مرتبط، ورود و تصمیمگیری میکند.
بخش کشاورزی قم در زمینههای مختلف در سطح کشور دارای جایگاه مطلوبی است که از جمله آن میتوان به رتبه ششم در تولید گوشت ماهیان خاویاری، رتبه هفتم تولید خاویار پرورشی، رتبه دهم ماهیان زینتی، رتبه سوم در تولید مرغ تخمگذار و تخممرغ، رتبه سوم تولید توت و رتبههای ملی دیگر در تولید سایر محصولات کشاورزی اشاره کرد.
این بخش ۶ درصد از ارزشافزوده استان قم را به خود اختصاص داده است، همچنین ۵۰ هزار نفر بهصورت مستقیم و غیرمستقیم در بخشهای مختلف حوزه کشاورزی قم مشغول فعالیت هستند.
میزان متوسط تولید بخش کشاورزی این استان در سال بیش از ۸۵۰ هزار تُن در زمینهٔ محصولات زراعی، باغی، دامی، شیلات و گلخانهای است.
بیشتر بهرهبرداران بخش کشاورزی قم را روستاییان تشکیل میدهند بهنحویکه کشاورزی بهتنهایی حدود ۵۰ درصد اشتغال روستاییان در بخشهای مختلف استان را به خود اختصاص داده است.
لینک مطلب: | http://javaneparsi.ir/News/item/51386 |