وی در ادامه به رفع نقاط حادثهخیز در راههای روستایی اشاره کرد و تصریح کرد: شناسایی و رفع این نقاط بر اساس گزارشهای پلیس راهور و تحلیل تعداد تصادفات در مسیرهای مختلف انجام میشود تا ایمنی بیشتری برای کاربران این راهها فراهم گردد.
وی در ادامه بر اهمیت روشنایی راههای روستایی تأکید کرد و گفت: روشنایی در مناطقی که برفگیر، مهگیر یا تصادف خیز هستند، از الزامات است و اجرای آن در دستور کار قرار دارد.
۴۱۲ سامانه هوشمند جادهای در قم فعال است
اویسی به سامانههای هوشمند جادهای استان نیز اشاره کرد و گفت: در سطح راههای استان قم، ۴۱۲ سامانه مختلف فعال است که از این میان، ۷۵ سامانه وظیفه ثبت میانگین سرعت را بر عهده دارند. علاوه بر این، چهار دوربین پایش تصویری نیز برای رصد وضعیت بارندگی و تصادفات جادهای نصب شده است.
وی همچنین با اشاره به سامانههای ترددشمار افزود: در حال حاضر، ۸۶ دستگاه و سامانه ترددشمار در راههای استان قم فعال است که ورود و خروج خودروها به مبادی استان را ثبت میکنند.
وی در پایان تأکید کرد: بهسازی و ایمنسازی راههای روستایی، گامی مهم در جهت افزایش رفاه و ایمنی شهروندان است و تلاشها در این زمینه با جدیت ادامه دارد.
به گزارش ایرنا، جمعیت استان قم یک میلیون و ۴۵۴ هزار نفر است که ازاینبین یک میلیون و ۴۰۶ هزار نفر از جمعیت این استان ساکن شهرستان قم، حدود ۲۸ هزار نفر ساکن شهرستان جعفرآباد و نزدیک ۲۰ هزار نفر نیز ساکن شهرستان کهک هستند.
در استان قم ۴۹۲ هزار و ۲۹۳ خانوار شهری و ۹ هزار و ۵۰۸ خانوار روستایی وجود دارد، ۷۱۰ هزار نفر از جمعیت استان قم را مردان و ۶۹۵ هزار نفر را زنان تشکیل دادهاند.
شهرستان کهک در فاصله ۳۰ کیلومتری مرکز شهر قم دارای یک شهر بنام کهک و دو بخش مرکزی و فردو و دارای ۱۸ روستا است که ۱۰ روستای آن جزو بخش مرکزی و ۸ روستا نیز جزو بخش فردو میشود.
همه روستاهای شهرستان کهک دارای سکنه و شورا و دهیاری است.
جمعیت ثابت این شهرستان حدود ۴۰ هزار نفر و جمعیت شناور و متغیر آن بیش از ۸۰ هزار نفر برآورد میشود.
همچنین شهرستان جعفرآباد با وسعتی حدود ۶۵۰ کیلومترمربع در ۳۵ کیلومتری شمال غربی شهر قم قرار دارد.
طبق مصوبه اردیبهشتماه ۱۴۰۰ هیئت دولت وقت، بخش جعفرآباد به شهرستان ارتقا پیدا کرد، این شهرستان جدیدالتأسیس از ۲ بخش مرکزی و دهستان قاهان تشکیل شده است که جمعیت رسمی شهرستان ۲۷ هزار نفر و جمعیت غیررسمی آن ۴۰ هزار نفر است.
در حوزه راهداری استان قم حدود ۲ هزار کیلومتر راه شامل ۲۱۳ کیلومتر آزادراه، ۲۳۲ کیلومتر بزرگراه، ۱۵۴ کیلومتر راه اصلی، ۱۵۰ کیلومتر راه فرعی و ۷۰۰ کیلومتر راه روستایی وجود دارد.
استان قم دارای هشت راه مواصلاتی اصلی و چهارراه فرعی است که از جمله آنان میتوان به آزادراه قم - تهران به طول ۱۳۰ کیلومتر، جاده قدیم قم - تهران، بزرگراه قم - ساوه به طول ۸۷ کیلومتر، جاده قدیم قم - کاشان، آزادراه قم - کاشان به طول ۱۰۴ کیلومتر، آزادراه قم - گرمسار به طول ۱۷۳ کیلومتر و بزرگراه قم - سلفچگان - اراک به طول ۱۳۶ کیلومتر اشاره کرد.
لینک مطلب: | http://javaneparsi.ir/News/item/51499 |