وی در ادامه با اشاره به مشکلات مالی و ساختاری سازمان بهزیستی و ناترازی موجود بین مأموریتها و اعتبارات، تأکید کرد: در شرایط کنونی، برای جبران این کمبودها، ضروری است که از ظرفیتهای مردمی استفاده بیشتری کنیم. مردم در همه عرصهها توانایی و آمادگی دارند و به همین دلیل میتوانیم باتکیهبر این ظرفیتها مشکلات موجود را حل کنیم.
وی افزود: سازمان بهزیستی در تلاش است با توسعه شبکه داوطلبان و تشکلهای مردمنهاد، بتواند از ظرفیتهای مردمی به طور مؤثر استفاده کند. این شبکهها، با فعالیتهای گستردهتر در زمینههای مختلف، میتوانند تأثیر چشمگیری در بهبود شرایط مددجویان بهزیستی داشته باشند.
رئیس سازمان بهزیستی در ادامه از برنامههای این سازمان در راستای ایجاد اشتغال، توانمندسازی و تأمین مسکن برای افراد تحت پوشش خبر داد و گفت: یکی از اهداف اصلی ما آموزش مهارتهای کاربردی به مددجویان است تا پس از ارائه آموزشهای لازم، قادر باشند بهراحتی در بازار کار مشغول به فعالیت شوند. تا به امروز، ۵۹ درصد از هدفگذاری ۶۰ هزار شغلی که برای سال ۱۴۰۳ داشتیم محقق شده است.
وی همچنین در بازدید از پروژه ساخت ۱۰۲ واحد مسکونی برای خانوادههای دارای دو عضو معلول که توسط خیرین مسکنساز در استان قم در حال احداث است، از نقش خیرین در حمایت از مددجویان بهزیستی قدردانی کرد.
حسینی گفت: در حال حاضر حدود ۲۲۰ هزار معلول فاقد مسکن در کشور داریم که از این تعداد بیش از پنج هزار نفر در استان قم ساکن هستند. این پروژهها بهویژه برای خانوادههای با دو عضو معلول اهمیت زیادی دارد و میتواند به بهبود وضعیت زندگی آنها کمک کند.
وی از پرداخت وامهای بلاعوض ۲۰۰ میلیونتومانی برای تأمین مسکن افراد دارای معلولیت خبر داد و گفت: این وامها میتواند گامی مؤثر در جهت تأمین مسکن برای معلولان باشد و امیدواریم با همکاری نهادهای مختلف، بتوانیم شرایط بهتری برای این قشر از جامعه فراهم آوریم.
معاون وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی و رئیس سازمان بهزیستی در سفر به استان قم علاوه بر دیدار با شماری از علمای حوزه علمیه، یک مرکز روزانه نگهداری از سالمندان را افتتاح کرد.
لینک مطلب: | http://javaneparsi.ir/News/item/51575 |