حضرت زهرا(س) در ولایتمداری و ساده زیستی الگویی برای جامعه است که باید در این ایام از این فرصت برای شناخت بهتر سبک زندگی فاطمی استفاده کنیم.
به گزارشپایگاه خبری تحلیلی «قم فردا» در عظمت و بزرگی حضرت فاطمه زهرا (س) همین اندازه بس که دوست و دشمن درباره بزرگواری آن بانو سخن میگویند و درباره بزرگی ایشان به سخنان پیامبر (ص) استناد میکنند.
گمنام بودن رسمی است که حضرت زهرا سلامالله علیها آن را پایهگذاری کردند.بانوی بزرگواری که نهتنها زندگینامهای داشته که بسیاری از جنبههای آن جز برای اهل علم و دانشمندان اسلامی مکشوف نشده، بلکه تاریخ شهادت و مرقد مطهرشان هم مخفی مانده است.
حضرت زهرا(س) دارای خصوصیات بسیاری بودند که او را بسیار برجسته کرده است و همین باعث شده است که برای هر قشری از جامعه مخصوصاً بانوان الگویی بسیار مناسب باشد.
فاطمیه فرصت شناخت سبک زندگی زهرایی
از همین رو حجتالاسلاموالمسلمین حسین بنیادی در گفتگو با خبرنگار ما ضمن تسلیت فرار رسیدن ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا(س)، اظهار داشت: فاطمیه فرصتی مناسب برای شناخت سبک زندگی حضرت زهرا است.
وی ادامه داد: ایام فاطمیه فرصتی مناسب برای مرور معارف و شناخت سبک، سیره زندگی و شیوه رفتاری حضرت زهرا سلامالله علیها است.
این استاد برجسته حوزه با اشاره به اینکه حضرت زهرا(س) الگویی بینظیر برای تمام انسانها در تمام زمانهاست، گفت: آیاتی که در شأن حضرت فاطمه زهرا سلامالله علیها نازلشده، سخنان پیامبر اسلام و امیرالمؤمنین و ائمه هدی علیهمالسلام، دقت در القاب و صفات حضرت صدیقه طاهره سلامالله علیها در احادیث و زیارتنامهها نشاندهنده انسانی کامل در تمام جهات هست که الگویی بینظیر برای تمام انسانها در زمانها هست.
وی تصریح کرد: صدیقه طاهره(س) در دوران حیات پیامبر(ص) و پسازآن، تکلیف خود را بر اساس شناخت، تحلیل جامع و عمل مؤثر انجام دادند، لذا شهادت حضرت فاطمه سلامالله علیها در میدان مبارزه با توطئههای خطرناکی بود که حضرت زهرا سلامالله علیها نهتنها آنها را افشاء بلکه مسیر اسلام ناب و واقعی را با تمام وجود به گوش همگان رساندند و حجت را تمام کردند.
حمایت از ولایت در شرایط سخت را از حضرت زهرا(س) بیاموزیم
همچنین در این خصوص آیتالله محسن فقیهی در گفتگو با خبرنگار ما با اشاره به اینکه حضرت زهرا(س) در تمام عرصه الگویی مناسب برای جامعه امروز است، اظهار داشت: حضرت زهرا(س) شخصیت نمونه و الگویی برای جامعه و دنیا است.
وی ادامه داد: حضرت زهرا(س) نسبت به طرفداری از حق و حقیقت جهاد بزرگی داشتند.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه با اشاره به اینکه حضرت زهرا(س) از ولایت و اسلام دفاع کردند، گفت: حضرت زهرا(س) در زمان اختناق فریاد زدند و آن خطبه مهم را خواندند.
وی اضافه کرد: حضرت زهرا(س) درعینحال که امورات خانه مانند تربیت فرزندان و همسرداری را انجام میدادند از ولایت هم به بهترین نحو حمایت کردند.
آیتالله فقیهی با اشاره به ولایتمداری این بانوی بزرگ، ابراز داشت: امروز ما میتوانیم ولایتمداری را از حضرت زهرا(س) بیاموزیم و از ولی زمان و ولایت انقلاب اسلامی دفاع کنیم.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه با اشاره به حمایتهای حضرت زهرا(س) از امام و ولایت زمان خود، گفت: حضرت زهرا(س) درعینحالی که خانهداری، تربیت فرزندان و همسرداری را به نحو احسن انجام میدادند از ولایت هم در حد اعلا طرفداری میکردند.
وی بیان داشت: وقتی نابینایی به درب منزل حضرت زهرا(س) آمد، ایشان چادر سر کردند و پشت درب ایستادند و جلوی در نرفتند، وقتی از حضرت زهرا(س) سؤال کردند که بااینکه این فرد نابینا بود چرا جلوی در نرفتید فرمودند: درست است او نابیناست اما من که بینا هستم و او را میدیدم پس احتیاط کردم.
این استاد حوزه با اشاره به اینکه این بانو از نظر حجاب و عفت در مقام عالی قرار داشتند که باید الگویی برای جامعه ما باشند، عنوان داشت: حضرت زهرا تمام امورات منزل را در بهترین حد و رتبه انجام میدادند .
وی خاطرنشان کرد: حضرت زهرا(س) از نظر عبادی در رتبه بالایی قرار داشتند بهگونهای که نماز شب و نماز اول وقت آن حضرت هیچگاه ترک نمیشد.
آیتالله فقیهی با اشاره به اینکه حضرت زهرا(س) یک انسان کامل است که در بین زنهای عالم کسی بالاتر از حضرت زهرا(س) نداریم، ابراز داشت: این حضرت الگویی برای جامعه ما ، هم برای مردان و هم برای زنان است تا از او الگو بگیرند.