عملیات عمرانی فرودگاه بینالمللی قم در بهمنماه سال ۱۳۹۰ در ۲۰ کیلومتری شهر قم از سمت جاده قم - سلفچگان و در فاصله ۱۲۵ کیلومتری فرودگاه بینالمللی امام خمینی (ره) آغاز شد.
وی گفت: آمایش استان را در حال تدوین هست تا بر اساس برنامه هفتم در راستای توسعه قم گام برداریم و با هدفگذاری دقیق بتوانیم در بازههای تعریف شده به مقصد و مقصود برسیم.
وی به مشکل کلاسهای درس اشاره کرد و بیان داشت: امروز برخی از مدارس با کلاسهای ۴۰ نفر تشکیل میشود و با جلساتی که با خیرین و معاونت نوسازی مدارس انجام دادیم، بهزودی ساخت مدارس آغاز خواهد شد تا کمبود ۲۷ هزار کلاس درس جبران شود و وضعیت استان از متوسط کشوری بالاتر رود.
وی ناترازی در برق را مشکل جدی قم عنوان کرد و گفت: با سرمایهگذاران نشستهایی داشتهایم و قم باتوجهبه آفتاب خوب، ظرفیت تولید برق از انرژی خورشیدی موردنیاز را دارد و زمین و منابع آن در دست بررسی است و در حال حاضر پروژه تولید ۱۴۰ مگاواتی آغاز شده و امیدوارم در ۲ سال آینده بتوانیم میزان نیاز استان را تأمین کنیم و سفره قطعی برق صنایع و منازل را برای همیشه جمع نماییم.
بهنام جو آسیبهای اجتماعی در قم را باتوجهبه وجود ظرفیت بینظیر مانند حوزه علمیه و مراکز فرهنگی، زیبنده این استان ندانست و افزود: انتظار است قم با نداشتن آسیبهای اجتماعی، الگویی برای کشور و جهان اسلام باشد و از پتانسیل ظرفیتهای فرهنگی استان استفاده خواهیم کرد.
وی جایگاه این استان را در موضوع گردشگری مذهبی بسیار بااهمیت برشمرد و گفت: متأسفانه باتوجهبه پتانسیلهای قم در جذب گردشگر مذهبی و علمی، زیرساختهای لازم را ندارد و تلاش خواهیم کرد تا هتلهای پنجستاره و چهارستاره در حال ساخت را با در اختیار نهادن تسهیلات لازم تکمیل کنیم و اتمام پروژههای مترو و مونوریل و فرودگاه را نیز شتاب بیشتری دهیم و از این ظرفیت حداکثر استفاده را بنماییم.
خشکشدن سد ۱۵ خرداد، معضل گردوغبار، آب شرب، بهداشت و درمان و کمبود تخت بیمارستان از دیگر موارد موردبحث استاندار در این جلسه بود.
وی ابراز امیدواری کرد که باتوجهبه تهیه و تدوین نقشه راه استان توسط مدیران و صاحبنظران که بهزودی آماده میشود، گامبهگام در حل مسائل و مشکلات حرکت کرده و در پایان دولت چهاردهم شاهد استانی پویا و زنده در بخشهای مختلف باشیم.
بهنام جو با بیان اینکه دولت بهتنهایی نمیتواند بر مشکلات فائق آید، حضور نخبگان و خیرین و بخش خصوصی را ضامن رشد و توسعه و پیشرفت هر استانی برشمرد و از جمعیت قمیهای مقیم تهران بهعنوان بازوی مشورتی یادکرد و گفت: تلاش خواهم کرد تا با افزایش نشست با این جمعیت بتوانم از ظرفیت فکری بیشتری در مسیر حل معضلات قم بهرهمند شوم.
پیش از سخنرانی استاندار قم تعدادی از صاحبنظران و مدیران استانی نقطهنظرات خود را ارائه کردند.
عضو هیئتمدیره جمعیت قمیهای مقیم تهران نیز در این جلسه از قم بهعنوان حرم اهلبیت (س) و آغازگر انقلاب اسلامی یادکرد و گفت: در این استان از ۱۱۰ ملیت برای تحصیل حضور دارند و شهید سید حسن نصرالله یکی از شاگردان مکتب قم بود که محور و سنبل مقاومت در برابر ظلم صهیونیست گردید و یا انسانهایی که با تحصیل در این شهر و بازگشت به کشورشان مبدأ تحولات و انقلابهای چشمگیری شدند و اسلام و مذهب شیعه را در کشورهای آفریقایی عظمت بخشیدند و موجب گسترش آن شدند و هر کس به این استان خدمت کند مطمئناً اجر بینهایتی نصیبش میشود.
اصغر عبداللهی موقعیت جغرافیایی قم را باتوجهبه نزدیکی به پایتخت و شهرهای بزرگ و قرارگرفتن در چهارراه شهرها، مستعد رشد و پیشرفت عنوان کرد و خواستار توجه بیشازپیش مسئولان گردید.
لینک مطلب: | http://javaneparsi.ir/News/item/52261 |