وی افزود: در این راستا، حفظ سلامت مواد غذایی در طول زنجیره تأمین، فرایندی با ابعاد متعدد است که اقداماتی از قبیل کنترل و نظارت در تمام مراحل از زمان کاشت تا مرحله برداشت و در نهایت مصرف را شامل میشود.
وی ادامه داد: این فرایند مستلزم رعایت استانداردهای مربوط به کشاورزی خوب ازجمله استفاده از آب سالم، مدیریت صحیح کودها و سموم دفع آفات، بهداشت مزرعه و جلوگیری از آلودگی، استفاده از روشهای کشاورزی ارگانیک با حذف یا بهحداقلرساندن استفاده از مواد شیمیایی مصنوعی است.
لینک مطلب: | http://javaneparsi.ir/News/item/53486 |