به گفته مدیر تعاون روستایی قم، تأمین سیبزمینی از استانهای دزفول، جیرفت و هرمزگان صورتگرفته و انتظار میرود قیمت این محصول در روزهای آینده کاهش یابد.
به گزارش
پایگاه خبری تحلیلی «قم فردا» به نقل از باشگاه خبرنگاران، روحالله ابراهیمی، سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری قم امروز در جلسه کارگروه تنظیم بازار تأکید کرد: سیاستگذاریهای درست میتواند تعادل عرضه و تقاضا را ایجاد کرده و مشکلات مردم را کاهش دهد؛ ازاینرو واحدهای تولیدی باید در ابتدا نیازهای استان را تأمین کرده و سپس به صادرات بپردازند.
مجید حمیدی، مدیر تعاون روستایی قم، هم در این جلسه از اقداماتی برای کاهش قیمت سیبزمینی خبر داد و افزود: تأمین سیبزمینی از استانهای دزفول، جیرفت و هرمزگان صورتگرفته و انتظار میرود قیمت این محصول در روزهای آینده کاهش یابد.
معاون توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی قم با اشاره به ثبات قیمت حبوبات طی دو هفته اخیر و واردات ۲۰۰ تن از این محصولات، از حل مشکل تأمین و توزیع خبر داد و گفت: مصرف روزانه حبوبات در استان قم حدود ۱۱ تن است.
او در خصوص قیمت مرغ گفت: میانگین قیمت مرغ زنده و مصرفی به ترتیب ۶۳ هزار و ۲۰۰ و ۷۱ هزار ۸۰۰ تومان است که مرغداران به قیمت تمامشده اعتراض دارند.
در ادامه، سیاوش فولادی وندا معاون بازرسی و نظارت سازمان صمت قم از رتبه دوم استان در پاسخگویی به شکایات خبر داد و بیشترین تخلفات را گرانفروشی و عدم درج قیمت معرفی کرد.
او افزود: بیشترین موضوع شکایات مرتبط با کالاهایی همچون حبوبات، گوشت، مرغ، و مواد غذایی بوده است.
همچنین، نرگس جعفری، مدیرگروه سلامت و محیط کار مرکز بهداشت استان، از بازدیدهای گسترده از مراکز فروش مواد غذایی، اماکن عمومی و سامانههای آبرسانی طی یک ماه گذشته خبر داد و گفت: بیش از ۱۹ هزار و ۷۰۰ تن مواد غذایی توقیف و معدوم شدهاند. علاوه بر این، سامانه تلفنی ۱۹۰ وزارت بهداشت برای رسیدگی به شکایات مردم، پاسخگوی بیش از ۲۷۰ مورد در این مدت بوده است.
انتهای خبر /