۱-مبارزه جدی با فساد و زمینههای ایجاد آن توسط حفاظت و بازرسی و همه مسئولان قضائی به ویژه قضات و برخورد با ارتباطات ناسالم معدود در دستگاه قضا و همچنین تنبیه افراد کمکار یا متخلف و تشویق افراد پرکار، شجاع و قضات دارای روحیه انقلابی.
۲️-ضرورت حفظ کرامت نسبت به متهم، شاکی و خانواده متهم و صدور دستور به معاونت حقوقی دستگاه قضا که ظرف ۱۵ روز آینده موضوع کرامت را با تدوین دستورالعملی مرتبط با کرامت در قوه قضائیه پیگیری کند.
۳️-حساسیت جدی مسئولان دستگاه قضا در سراسر کشور به عملکرد "سوداگرانی" که به نام "خصوصیسازی" به بازی با اموال عمومی پرداخته و با استفاده از رانت و دریافت منابع کشور، کارخانهها را تصرف کرده و سپس با تغییر کاربری آن به تجاری یا مسکونی، موجب بیکار شدن کارگران زحمتکش میشوند.
۴️-پیگیری بحث زندانیان مهریه که با وجود اثبات عُسر و ناتوانی، برخلاف موازین شرعی مورد تاکید مراجع و فقها در حبس به سر میبرند.
۵️-ضرورت اتخاذ رویکرد صیانتی و پیشگیرانه نسبت به مسئله حقوق عامه توسط مسئولان دستگاه قضا و برخورد با دستاندازان و تضییعکنندگان حقوق عامه.
۶️-استفاده از راهکارهای رفع اطاله دادرسی مانند دو شیفته کردن، استفاده از روزهای تعطیل، بهرهگیری از سایر همکاران و غیره برای بروزرسانی پروندههای موجود در دستگاه قضا و مختومه کردن پروندههای مُسن و قدیمی.
۷️-پیگیری راهکارهای جایگزین حبس در مواردی که ممکن است.
تأکید بر ضرورت حضور مسئولان دستگاه قضا در بین مردم و استفاده از برنامههایی مانند ملاقات هفتگی برای آشنایی بیشتر با مشکلات مردم.
استفاده از ظرفیت چهرههای دانشگاهی، نخبگان و همچنین افراد با استعداد در استانهای مختلف کشور برای بهرهمندی از نگاهها و دیدگاههای مبتنی بر اندیشههای فعال و پویا برای تحول در قوه قضائیه.
اطلاعرسانی دقیق و به موقع دستگاه قضا درباره عملکردها و توجه به دغدغهها و سوالات جامعه نخبگانی و افکار عمومی.
لینک مطلب: | http://javaneparsi.ir/News/item/7333 |