printlogo


معاون بازرسی و نظارت سازمان صمت قم در گفتگو با قم فردا :
تشکیل 703 پرونده تخلف صنفی طی 2ماه اول سال در قم
تشکیل 703 پرونده تخلف صنفی طی 2ماه اول سال در قم
کد خبر: 9470
معاون بازرسی و نظارت سازمان صمت قم با اشاره به اینکه سعی شده بازرسی ها هدفمند باشد، گفت: طی 2ماه امسال بازرسان سازمان صنعت، معدن و تجارت شش هزارو شصت مورد بازرسی انجام داده اند که از این تعداد بازرسی حدود 703 پرونده تخلف به ارزش هشتاد میلیارد ریال تشکیل شده است.
 احمدرضا سمیعی نسب معاون بازرسی و نظارت سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قم در گفتگو با خبرنگار قم فردا، اظهار داشت: از اواخر سال گذشته طرح نظارتی ایام پایانی سال و نوروز در استان قم آغاز شد این طرح تا پایان فروردین ماه سال 98 ادامه داشت و بعد از آن هم طرح نظارتی ماه مبارک رمضان آغاز شد که این طرح تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه داشت که در این راستا تشدید نظارت و بازرسی ها مخصوصاً برای عرضه کالاهای اساسی و مورد نیاز مردم و کالاهای اولویت دار این ایام انجام شد.

تشکیل 703 پرونده تخلف طنفی طی2 ماه اول سال در قم

وی گفت: سعی شد بازرسی ها هدفمند  و به سمت و سوی نظارت بر مراکز مهم نگهداری کالاها  و انبارها و فروشگاه ها و واحدهایی که اقدام به عرضه کالاها به صورت خرده فروشی می کنند باشد، همچنین در این راستا از توان و پتانسیل نظارت و بازرسی اتاق اصناف استان هم استفاده شد که همکارانمان در اتاق اصناف نظارت بر بازار در سطح خرده فروشی و صنفی را انجام دادند.

سمیعی نسب تأکید کرد: طی 2ماه امسال بازرسان سازمان صنعت، معدن و تجارت شش هزارو شصت مورد بازرسی از بنگاه های اقتصادی استان قم داشتند که از این تعداد بازرسی انجام شده حدود 703 پرونده تخلف به ارزش هشتاد میلیاردو هشت‌صد و پنج میلیون ریال  تشکیل شده است.

وی افزود: عمده تخلفات ثبت شده شامل گران‌فروشی، عدم درج قیمت و عدم نصب نرخ نامه، عدم رعایت ضوابط و دستورالعمل‌های بهداشتی، عدم صدور صورت حساب، عرضه خارج از شبکه کالا و کم فروشی بوده است.

معاون بازرسی و نظارت سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قم تصریح کرد: بخش بازرسی و نظارت اتاق اصناف هم طی این دو ماه نظارت و بازرسی هایی را ثبت کردند که چهار هزار و دویست سی و چهار مورد بازرسی توسط اتاق اصناف قم انجام شده است که 349 پرونده به ارزش یک میلیاردوچهارصد و پنجاه  و چهار میلیون ریال تشکیل شده است.

سمعی نسب گفت : تنها یک اختلال در بازار  به وجود آمد که سراسری بود،  در تولید و توزیع شکر توسط کارخانه های شکر به علت تعطیلات ایجاد یک اختلال به وجود آمد، که شکر کمتر وارد بازار شد که شامل کل کشور می شد البته وضعیت استان قم نسبت به سایر استان ها  وضعیت بهتری در خصوص تأمین شکر داشت.

وی بیان داشت: مشکل کمبود شکر در اردیبهشت و طی پیگیرهایی که توسط کارگروه تنظیم بازار استان قم و ارگان های مربوطه صورت گرفت برطرف شد  و ورود شکر در ماه مبارک رمضان به استان قم عادی شده است و در فروشگاه ها و واحدهای صنفی منتخب با نظارت اتاق اصناف توزیع شده  همچنین شکر در اختیار واحد های صنفی که برای تولید به شکر نیاز داشتند نیز قرار گرفت.



انتهای پیام/ 170
 
لینک مطلب: http://javaneparsi.ir/News/item/9470