در جلسه قرارگاه مردمی نان کامل مطرح شد؛
در جلسه قرارگاه مردمی نان کامل در فرمانداری قم بر ضرورت فرهنگسازی مصرف این نان در استان که دارای درصد بالای سبوس است، تأکید شد.
قم فردا از نهضت احیای نان کامل در کشور گزارش می دهد؛
طرح نهضت احیای نان کامل در کشور با استفاده از آرد کامل که برای جلوگیری از بیماریهای دیابت، چربی مضر بدن و مشکلات دستگاه گوارشی آغاز شده است.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی قم:
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی قم گفت: ۴۰ واحد نانوایی در شهر قم نان کامل که به دلیل داشتن سبوس بالا دارای خواص فراوان برای حفظ سلامتی است، پخت میکنند.
مدیرکل غله:
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی قم گفت: بهمنظور کمک به افزایش سطح سلامت بیماران، اجرای طرحی را در دستور کار داریم که بر اساس آن، نان کامل (درصد سبوس بالا) در نانوایی بیمارستان شهید بهشتی قم پخته شده و سپس میان مراکز درمانی استان توزیع میشود.
شورای سیاستگذاری آرد و نان استان، افزایش عرضه پخت نان کامل در ۱۷۰ نانوایی قم را تصویب کرد
با ترویج نان کامل صورت گرفت؛
مدتی است تولید نان کامل(دارای سبوس بالا) به دلیل مزایایی که برای سلامتی دارد، بهصورت جدی در کانون توجه مسئولان حوزه آرد و نان قم قرارگرفته و آنان تلاش میکنند با گسترش نانواییهای عرضهکننده نان کامل و تشویق مردم به استفاده از این نوع نان، میزان شیوع بیماریهای گوارشی در استان را کاهش دهند.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی قم گفت: با استقبال خوب مردم، عرضه نان کامل با درصد سبوس بالا در قم رو به افزایش است که ادامه این روند نقش موثری در ارتقا سطح سلامت شهروندان خواهد داشت.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی قم گفت: با هدف افزایش سطح سلامت مردم، طرح عرضه نان کامل در همه مناطق شهر قم دنبال شده و شرایط دسترسی آنان به این محصول مفید، آسانتر میشود.