مدیرکل صنعت، معدن و تجارت قم:

۳۰ پروانه بهره‌برداری صنعتی امسال در قم صادر شد

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت قم گفت: از ابتدای سال جاری تا پایان اردیبهشت‌ماه، ۳۰ پروانه بهره‌برداری برای واحدهای صنعتی جدید ایجاد شده و همچنین توسعه فعالیت واحدهای صنعتی موجود در شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان، صادر شده است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «قم فردا» به نقل از خبرگزاری ایرنا، اکبر ابدالی بیان داشت‌: در همین رابطه طی ۲ ماه گذشته تعداد ۱۹ پروانه بهره‌برداری برای واحدهای صنعتی ایجاد شده با سرمایه‌گذاری بالغ بر چهارهزار میلیارد ریال و ایجاد اشتغال برای ۳۸۸ نفر صادر شد.
وی افزود: همچنین تعداد ۱۱ پروانه بهره‌برداری برای توسعه واحدهای صنعتی موجود در استان با سرمایه‌گذاری حدود پنج هزار میلیارد ریال و اشتغال‌زایی برای ۶۸۹ نفر صادر شد که این موضوع نشان‌دهنده اهتمام فعالان بخش صنعت قم برای توسعه فعالیت‌هایشان است.
وی ادامه داد: براین‌اساس طی ۲ ماه فروردین و اردیبهشت‌ماه سال جاری در مجموع تعداد ۳۰ پروانه بهره‌برداری با سرمایه‌گذاری بیش از ۹ هزار میلیارد ریال و ظرفیت ایجاد اشتغال برای یک هزار و ۷۷ نفر در قم صادر شد و این روند باتوجه‌به شعار سال برای رشد و توسعه اقتصادی استان و کشور باقدرت ادامه می‌یابد.
شهرک‌های صنعتی قم به دلایل مختلف همچون داشتن امکانات مناسب برای ایجاد واحد تولیدی، ‌ نزدیکی به پایتخت و بازارهای بزرگ ایران و نیز دسترسی به شاهراه‌های ارتباطی کشور همواره موردتوجه سرمایه‌گذاران و فعالان بخش خصوصی برای فعالیت‌های اقتصادی است.
مسئولان قم گفتند از ابتدای روی کار آمدن دولت سیزدهم با تلاش‌های انجام‌شده افزون بر ۴۰ هزار شغل در این استان ایجاد شد؛ در همین رابطه یکی از رویکردهای مهم مدیریت استان در این بخش، ضمن تثبیت و افزایش فرصت‌های شغلی، کاهش نرخ بیکاری به زیر هشت درصد است.
بخش صنعت از جمله حوزه‌های پرتقاضا برای جذب نیروی کار است، در همین رابطه استفاده از نیروی انسانی ماهر همواره به‌عنوان یکی از مهم‌ترین عوامل موفقیت واحدهای تولیدی مطرح است که به همین منظور موضوع مهم تأمین نیروی انسانی موردنیاز واحدهای تولیدی فعال استان توسط دستگاه‌های متولی با جدیت دنبال می‌شود.
در بخش صنعت، استان قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمودآباد، درودگران، فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است که هر کدام از آنها موقعیت ممتازی برای توسعه سرمایه‌گذاری، تولید و اشتغال دارد.

انتهای پیام/


http://javaneparsi.ir/49068
اخبار مرتبط

نظرات شما