رئیس سازمان جهاد کشاورزی قم مطرح کرد:
دعوت برای سرمایهگذاران در بخش پسته قم
رئیس سازمان جهاد کشاورزی قم گفت: افزایش سطح کمی و کیفی تولید پسته در قم و تکمیل زنجیره فراوری آن از جمله اولویتهای مهم جذب سرمایهگذاری در استان است و ما از علاقهمندان به فعالیت در این بخش حمایت میکنیم.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «قم فردا» به نقل از خبرگزاری تسنیم، محمدرضا حاجی رضا با اشاره ظرفیت خوب بخش پسته در قم اظهار داشت: بخش خصوصی و علاقهمندان به فعالیتهای اقتصادی میتوانند از ظرفیت ایجاد شده برای سرمایهگذاری در بخش تولید، فراوری، فروش داخلی و صادرات پسته قم استفاده کنند.
وی بیان کرد: افزایش سطح کمی و کیفی تولید پسته در قم و تکمیل زنجیره فراوری آن از اولویتهای مهم جذب سرمایهگذاری در استان است و ما از علاقهمندان به فعالیت در این بخش حمایت میکنیم.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی قم ادامه داد: ما با همکاری کشاورزی استان طرحهای خوبی را برای افزایش سطح سلامت محصولات به اجرا درآوردیم که از جمله آن کاهش استفاده از سموم در تولید محصولاتی همچون پسته است که به بالارفتن کیفیت آنها و در ادامه کسب استانداردهای لازم برای صادرات منجر میشود.
وی تصریح کرد: باوجود محدودیت اراضی کشاورزی در قم، کشاورزان این استان در تولید انواع محصولات باغی سرآمد هستند و اکنون محصول پسته قم در بازارهای جهانی عرضه میشود و به دلیل کیفیت بالایی که دارد موردتوجه قرار گرفته است.
حاجی رضا تأکید کرد: توسعه فعالیتهای باغبانی در قم با نگاه به ظرفیتهای آبی استان انجام میشود و در کنار آن به موضوع اقتصاد کشاورزی نیز توجه داریم، یعنی محصولات باغی تولید شده در قم باید بازار مناسبی برای فروش داشته باشد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی قم افزود: موضوع مهم دیگر دررابطهبا فعالیتهای باغبانی در استان، کمکی است که این بخش میتواند به موضوع تأمین امنیت غذایی مردم و افزایش سطح سلامت جامعه داشته باشد.
حاجی رضا گفت: بخش کشاورزی قم طی سالهای اخیر مسیر بهرهگیری از روشهای نوین آبیاری را دنبال میکند که در همین راستا در تمام باغهای استان که قابلیت وجود داشته باشد از این امکان استفاده خواهد شد.
به گزارش تسنیم، پیشبینی میزان تولید در استان قم طی سال جاری هفت هزار تُن پسته خشک است. 34 واحد فرآوری پسته با ظرفیت آماده سازی 6 هزار و 316 تُن محصول در استان قم فعال است.
باتوجهبه آخرین رصد صورتگرفته در سال گذشته، سطح زیر کشت پسته در استان قم 14 هزار و 373 هکتار برآورد شده که از این میان 9 هزار و 323 هکتار بارور و پنج هزار و 50 هکتار نهال بودهاست.
انتهای خبر /
وی بیان کرد: افزایش سطح کمی و کیفی تولید پسته در قم و تکمیل زنجیره فراوری آن از اولویتهای مهم جذب سرمایهگذاری در استان است و ما از علاقهمندان به فعالیت در این بخش حمایت میکنیم.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی قم ادامه داد: ما با همکاری کشاورزی استان طرحهای خوبی را برای افزایش سطح سلامت محصولات به اجرا درآوردیم که از جمله آن کاهش استفاده از سموم در تولید محصولاتی همچون پسته است که به بالارفتن کیفیت آنها و در ادامه کسب استانداردهای لازم برای صادرات منجر میشود.
وی تصریح کرد: باوجود محدودیت اراضی کشاورزی در قم، کشاورزان این استان در تولید انواع محصولات باغی سرآمد هستند و اکنون محصول پسته قم در بازارهای جهانی عرضه میشود و به دلیل کیفیت بالایی که دارد موردتوجه قرار گرفته است.
حاجی رضا تأکید کرد: توسعه فعالیتهای باغبانی در قم با نگاه به ظرفیتهای آبی استان انجام میشود و در کنار آن به موضوع اقتصاد کشاورزی نیز توجه داریم، یعنی محصولات باغی تولید شده در قم باید بازار مناسبی برای فروش داشته باشد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی قم افزود: موضوع مهم دیگر دررابطهبا فعالیتهای باغبانی در استان، کمکی است که این بخش میتواند به موضوع تأمین امنیت غذایی مردم و افزایش سطح سلامت جامعه داشته باشد.
حاجی رضا گفت: بخش کشاورزی قم طی سالهای اخیر مسیر بهرهگیری از روشهای نوین آبیاری را دنبال میکند که در همین راستا در تمام باغهای استان که قابلیت وجود داشته باشد از این امکان استفاده خواهد شد.
به گزارش تسنیم، پیشبینی میزان تولید در استان قم طی سال جاری هفت هزار تُن پسته خشک است. 34 واحد فرآوری پسته با ظرفیت آماده سازی 6 هزار و 316 تُن محصول در استان قم فعال است.
باتوجهبه آخرین رصد صورتگرفته در سال گذشته، سطح زیر کشت پسته در استان قم 14 هزار و 373 هکتار برآورد شده که از این میان 9 هزار و 323 هکتار بارور و پنج هزار و 50 هکتار نهال بودهاست.
انتهای خبر /
نظرات شما